Dupa ce a lansat alaturi de Connect-R piese precum Ma bate inima si Vrajitori, Elianne revine cu cel de-al doilea single din cariera solo, Umbra ta, o piesa despre urmele pe care dragostea o lasa in sufletele oamenilor atunci cand persoana iubita decide sa plece. Versurile piesei sunt puse in scena printr-un videoclip regizat de Claudiu Stan, cu un scenariu realizat chiar de catre artista.
Sunt fericita ca am reusit sa-mi implementez gandurile atat in piesa, cat si in videoclip si a iesit un lucru interesant care sper sa fie ințeles de public. Atunci cand ne pierdem in gandurile urbane, uitam sa ne regasim in partenerul de viața. De cele mai multe ori doar unul dintre parteneri iubeste cu adevarat, dar nimeni nu poate iubi la nesfarsit un om care nu apreciaza dragostea.
Umbra ta este o poveste ce nu poate fi spusa mai frumos decat in versuri, in care sigur se vor regasi mulți dintre voi. Producția piesei a fost facuta de catre Niculae Robert Andrei (Any1), Dumitru Florin Alin (Angeles), Tudor Fornea (Tuan) si personalizata de mine. Scenariul s-a derulat in mintea mea in momentul in care am auzit piesa finala si am simțit dorința de a sublinia intr-un mod cat mai simplu singuratatea unei persone care iubeste si nu este iubita, declara artista.
Fosta concurenta a show-ului TV Vocea Romaniei in echipa Loredanei, Elianne (Ana Maria Alexie), este pasionata de muzica inca de mica. La finalul lui 2017, producatorul si artistul Tuan a colaborat cu frumoasa Elianne pentru single-ul si clipul Ce mi-ai facut!?.
In iunie 2018, artista a lansat alaturi de Connect-R Ma bate inima, o piesa pop cu influențe reggae ce imbina versurile jucause cu imaginile clipului. Apoi, cateva luni mai tarziu, cei doi au colaborat din nou pentru Vrajitori, single ce a adunat deja peste 11 milioane de vizualizari pe YouTube si s-a menținut in topul celor mai populare clipuri de pe YouTube. La inceputul acestui an, Elianne a lansat Dor nebun, prima sa piesa solo cu un videoclip care o surprinde pe artista in mai multe ipostaze, intr-un decor asemanator ospiciului.