Libertatea pentru femei: S-a aflat! Acesta este adevaratul motiv pentru care Celine Dion a slabit atat de mult. Cantareata a spus, in sfarsit, adevarul. Celine Dion a implinit zilele trecute 51 de ani si a dezvaluit ca este socata de faptul ca faimoasa companie LOreal Paris a ales-o sa fie imaginea lor. Mai mult, ea a dezvaluit motivul pentru care a slabit atat de mult in ultima vreme. Celebra cantareata a marturisit pentru revista People ca este extrem de fericita pentru ca desi a implinit 51 de ani, a primit un nou titlu. Si anume faptul cel de ambassador al celebrului brand frantuzesc de cosmetice LOreal Paris.
- Sunt socata, cu adevarat. Niciodata, daar niciodata nu m-am asteptat la asa ceva. Niciodata nu am avut incredere in mine si nu m-am considerat frumoasa. Aceasta onoare nu putea venit intr-un moment mai bun in viata mea. In aceste zile, m-am simtit mai frumoasa, si mai puternica ca oricand si chiar cred ca cele mai bune lucruri urmeaza sa vina, a declarat Celine pentru People.
Artista a marturisit ca a fost daramata de moartea sotului ei, Rene Angelil, cu care a fost casatorita timp de 21 de ani. Acesta a murit in ianuarie 2016, dupa o lupta lunga cu cancerul.

Celine Dion a marturisit ca nu este bolnava

- Toate lucrurile marunte din viata si toate lucrurile mari trebuie sa te faca mai puternic. Altfel nu ai cum sa intelegi ce inseamna viata cu adevarat, a mai spus Celine, precizand ca se chinuie in fiecare zi sa fie si mama si tata pentru cei trei copii ai ei.
Mai mult, Celine a vrut sa puna punct zvonurilor despre stara ei de sanatate si despre motivul pentru care a slabit atat de mult, spunand, in sfarsit adevarul. Artista a marturisit ca nu este bolnava, asa cum s-a scris, ci doar a decis sa-si urmeze un vis din tinerete, acela de a fi balerina. Acesta este si motivul pentru care a dat jos asa multe kilograme, pentru ca se antreneaza destul de mult.