Dupa piesa Nu poti sa ma uiti, AMNA si Dorian Popa colaboreaza din nou si lanseaza Banii, un single care iti ramane intiparit in minte, de la primul refren. Piesa si clipul au un mesaj puternic si aduc la suprafața o problema a societatii de astazi - banii, dar si ignoranta fata de cel mai important lucru de pe Pamant: iubirea.
Sunt deja la a doua colaborare cu Dorian si ma bucur foarte mult ca am lucrat impreuna pentru acest single. Cum i-am trimis piesa, a fost foarte incantat si am stiut ca o sa iasa totul super. Vocile noastre se ombina perfect, am scris cu mare drag la aceasta piesa si ne dorim foarte mult ca publicul sa stie ca banii nu sunt cei mai importanti, iar dragostea conteaza cel mai mult. Toata lumea ar trebui sa inteleaga acest lucru, declara AMNA.
Ma bucur mult pentru a doua colaborare cu AMNA. La aproape 2 ani de la Nu poti sa ma uiti, iata ca acum venim cu Banii. Si nu puteam alege alta zi de lansare decat ziua im care am la Cinema Pro concertul Hatz Show. Speram ca piesa Banii sa o urmeze pe prima surioara si sa depaseasca 40 de milioane de vizualizari, adauga Dorian.
AMNA a cucerit publicul cu piese precum Tell me why, In oglinda (feat. Robert Toma), si Arme (feat. What's UP), care au reusit sa stranga milioane de vizualizari pe YouTube si sa ajunga in topurile radiourilor din Romania.