www.libertatea.ro informeaza: Nicolas Cage, in varsta de 55 de ani, urmeaza sa se insoare in Las Vegas cu iubita sa, Erika Koike, cu 21 de ani ai tanara decat el. Este a patra casatorie a celebrului actor.
Cage a depus actele pentru a se insura cu iubita sa de 34 de ani, scrie TMZ. Potrivit presei americane, cei doi au inceput sa iasa impreuna anul trecut in luna aprilie, in timp ce actorul filma in Puerto Rico, si la mai putin de un an au decis sa-si uneasca destinele. Nu exista informatii privind data la care cei doi planuiesc sa faca nunta, dar licenta de casatorie solicitata de actor va fi valabila timp de un an, dupa ce va fi aprobata.
Cage a mai fost casatorit de trei ori inainte. Prima soție a lui Cage a fost Patricia Arquette (50 de ani), intre 1995 si 2001.
In 2002, actorul s-a insurat cu Lisa Marie Presley. Cei doi au divortat dupa doar trei luni.
In 2004, s-a insurat cu Alice Kim, alaturi de care are un baiat, pe Kal-El, nascut pe 3 octombrie 2005. Cei doi au divortat in 2016 dupa o despartire mai lunga. Actorul mai are un fiu, Weston, de 28 de ani, dintr-o relatie anterioara cu actrita Christina Fulton cu care nu a fost, insa, casatorit.