FEMINIS: Femeia care ucide barbatii cu orgasmele ei (Autoare: Florentina Ionescu)
Poate ti se pare incredibil, dar iata ca aceasta poveste are un carlig care va atrage, cu siguranta, publicul masculin. Actrita Lena Headey (n.r. cunoscuta publicului din Romania din serialul Urzeala Tronurilor / Game of Thrones) va juca intr-un nou film horror in care, potrivit descrierii peliculei, va omori barbatii cu orgasmele ei. O actrita foarte indragita de public va intra in curand pe taramul filmelor horror. Una dintre protagonistele serialului Game of Thrones, Lena Headey (cea care ii da viata lui Cersei Lannister) va avea un rol principal intr-un film de groaza. Iata cateva lucruri despre povestea pe care o vom vedea in curand pe marile ecrane:
Lena Headey a semnat pentru o adaptare a cartii Jacqueline Ess: Her Will And Testament, unul dintre romanele lui Clive Barker - un cunoscut autor englez din domeniul fictiune de groaza.
Potrivit site-ului Digital Spy, povestea este centrata pe viata unei gospodine (rolul principal detinut de actrita din Urzeala Tronurilor), care descopera ca are capacitatea de a modifica corpurile oamenilor cu mintea. Ea este capabila sa le ofere barbatilor experienta sexuala suprema (a se citi finala) - una care este, de asemenea, fatala. Filmul urmareste calatoria femeii, dar si pe cea a unui barbat care este obsedat de ea.
Iata o descriere a cartii de pe site-ul Wikipedia: Jacqueline Ess este o casnica ce incearca sa se sinucida dupa ce realizeaza ca s-a plictisit de viata ei. Ea isi revine insa, doar pentru a afla ca de acum are abilitatea de a schimba forma corpului oamenilor pur si simplu cu mintea sa. Accidental, femeia isi ucide terapeutul si apoi - oarecum mai putin accidental - isi ucide sotul, prin simplu fapt ca si-a dorit ca trupurile lor sa se rupa unul de celalalt sau sa se plieze unul pe celalalt.

Sursa: themarysue.com