www.libertatea.ro informeaza: Dupa o relatie de 25 de ani, dintre care 22 au fost casatoriti, Dana Savuica si Razvan Stanciu au decis sa puna capat mariajului si sa o ia pe drumuri separate. Dana Savuica traieste o frumoasa poveste de dragoste.
Mesajul unui bqrbat care a aflat ca fosta lui sotie se casatoreste - Doar pentru ca nu mai sunteți soț si soție, nu inseamna ca nu puteți fi mama si tata.
Dana Savuica a avut puterea de a-si reveni cu zambetul pe buze si este linistita si impacata. Vedeta se bucura de povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de un barbat pe care il ține departe de ochii presei.

Dana Savuica traieste o frumoasa poveste de dragoste


Nu e vorba de refacut viata. Viata e a mea si viața continua. Nu e o chestie de a reface viața, ci de a-ți reface prioritatile in viata. Eu sunt foarte ok, pentru ca ma bucur de viata. Am o gramada de proiecte care ma țin ocupata, calatoresc foarte mult. Fac ceea ce imi place. Fiica mea imi urmareste oarecum miscarile si imi urmeaza unele drumuri.
Partea aceasta a vieții mele vreau sa o tin oarecum intima, pentru ca eu nu ma feresc, dar din respect pentru cei din jurul meu. E mai bine sa fiu discreta. Acel barbat exista in continuare in viața mea si ne bucuram foarte tare impreuna de clipe foarte frumoase. Sunt si eu o femeie la o varsta la care pot spune ca poate trai asa cum isi doreste. E o relație discreta si asa si trebuie sa ramana, a declarat Dana Savuica pentru VIVA!.