LIBERTATEA PENTRU FEMEI: PRIMELE IMAGINI CU BRAD PITT SI CHARLIZE THERON! WOW, CE FRUMOSI SUNT IMPREUNA
Brad Pitt si Charlize Theron au devenit subiectul preferat al tabloidelor dupa ce s-a aflat ca cei doi formeaza un cuplu. Desi unele publicatii sustin ca cei doi sunt impreuna de la Craciun, cei doi au inceput o relatie, de fapt, de acum sase luni. Potrivit revistei People, Charlize si Brad s-au cunoscut anul trecut dupa ce au filmat impreuna la o reclama pentru ceasurile Breitling. Cei doi au participat la filmari alaturi de actorul Adam Driver, insa s-au placut imediat. In imaginile publicate din timpul pictorialului, cei doi actori par sa se simta foarte bine unul in compania altuia, iar Brad o face pe Charlize sa rada copios.
Charlize Theron si Brad Pitt nu au confirmat relatia
- Acum 6 luni, au realizat un pictorial impreuna. Asa au petrecut timpul impreuna, spune un martor despre intalnirea celor doi.
Compania Breitling a facut publice imagini de la filmari pe pagina lor de facebook inca din luna septembrie. In plus, cei doi actori se pare ca sunt si vecini. Casele lor sunt foarte apropiate. Cu toate acestea, Brad si Charlize nu au confirmat ca formeaza un cuplu. De cand s-a despartit de Angelina Jolie, actorul a fost cuplat de presa cu mai multe femei celebre, insa nici un zvon nu s-a adeverit.

(Sursa: libertateapentrufemei.ro)