ALTFEL: A fost lansat calendarul Pirelli 2019. Ce femei celebre au pozat
4 femei celebre, Gigi Hadid, Laetitia Casta, Julia Garner si Misty Copeland sunt vedetele calendarului Pirelli 2019, lansat la Milano. Top modelul Gigi Hadid si frantuzoaica Laetitia Cast au pozat pentru celebrul calendar Pirelli 2019, realizat de fotograful de moda Albert Watson la Miami si New York. In varsta de 23 de ani, Gigi Hadid este unul dintre cele mai apreciate modele ale momentului, in timp ce Laetitia Casta, in varsta de 40 de ani, continua sa fascineze. Dreaming este tema aleasa pentru 2019, iar modelele sunt surprinse in fotografii artistice 16:9, care amintesc de cadrele unui film.
- Am vrut sa creez ceva mai mult decat un simplu portret - mi-am dorit sa arate ca un moment dintr-un film. Mi-am propus ca toti cei care privesc Calendarul sa vada ca scopul meu a fost fotografia in forma sa cea mai pura, una care exploreaza femeia aflata in fata camerei si care creeaza o situatie care ar putea transmite o viziune pozitiva asupra femeii contemporane, declara fotograful Albert Watson.
Acesta este autorul unor fotografii celebre, precum portretul lui Steve Jobs publicat pe coperta biografiei sale, fotografia lui Alfred Hitchcock care tine o gasca sau portretul nud al lui Kate Moss, realizat cand aceasta a implinit 19 ani.
Fiecare dintre cele 4 femei are o poveste si se concentreaza asupra viitorului, fotograful incercand sa le surprinda aspiratiile.
- Gigi Hadid este o femeie care s-a despartit recent de partenerul sau, iar singurul sau confident este Alexander Wang.
- Laetitia Casta este pictorita si locuieste impreuna cu prietenul ei interpretat de Sergei Polunin, amandoi visand la succes.
- Julia Garner este o fotografa atrasa de natura si singuratate, in timp ce Misty Copeland se viseaza o dansatoare celebra.

sursa: Magicfm