Prezenta la ceremonia de lansare oficiala a Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene, Manuela Harabor a notat pe pagina sa de facebook:
- Ma bucur enorm ca am facut cinste tarii mele la acest eveniment istoric. Ceremonia de lansare oficiala a Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. Multumesc din suflet Rhea Costa pentru tinuta, nici nu se putea o alegere mai buna!
Comentariile pe pagina de facebook a indragitei actrite a Teatrului Mic nu au contenit:
- ADORABILA!!! Minunata! Sunteti o minunata doamna si nu aveati cum sa nu ne reprezentati cu mare cinste! Ai fost superba! Esti un om deosebit, cu suflet frumos! Felicitari! Orice tinuta te incadreaza. Esti luminoasa! Ai fost o prezenta absolut speciala! Bravo! Si la cat mai multe spectacole! Felicitari si recunostinta!!! Felicitari si pentru statement: cruciulita
Sunt doar cateva dintre elogiile aduse actritei. Pe pagina sa de Facebook, publicistul Florian Popa Micsan a notat cu admiratie:
- Am urmarit cu mare atentie, ca tot romanul, ceremonia de la Ateneul Roman, de preluare de catre Romania a presedintiei rotative. Stiti ce m-a impresionat cel mai mult? Nu Donald Tusk vorbind romaneste, nu multimea de personalitati. Pe mine m-a impresionat in primul rand muzica. Si in al doilea rand actrita Manuela Harabor, cea care a prezentat solemnitatea. O femeie absolut senzationala, care impresioneaza prin frumusete si despre care s-a zis pe buna dreptate ca ar putea fi model pentru statuia Afroditei. O revista a remarcat ca Manuela Harabor avea la gat o cruce. Ei bine, eu nici nu am observat crucea, era un accesoriu firesc al acestei femei care a fascinat auditoriul cu fiinta sa, cu ochii, cu vocea si dictia impecabila. O ManuelaHarabor absolut magnifica!. Femeie romanca-europeana adevarata, vorbind romaneste cu accent romanesc, englezeste cu acent englezesc.
Intr-un comentariu la postarea de mai sus, cunoscutul regizor artistic Cristian Ioan a notat:
- Manuela a fost aseara mai tare decat multe dive hollywoodiene ! Daca ar fi vazuta de organizatorii Galei Premiilor Oscar, sigur ar fi luata pentru a fi gazda evenimentului !