Filmul Asistent de nevoie va avea premiera in curand in cinematografele din Romania. In regia lui Neil Burger, pelicula ii are in distributie pe actorii Nicole Kidman, Kevin Hart si Bryan Cranston.
Gen film: comedie, drama
Durata: 127 minute
Rating
Premiera in Romania: 11.01.2019
Bazat pe filmul francez The Intouchables, aceasta comedie emotionanta se concentreaza asupra unei prietenii neasteptate care se dezvolta intre un barbat paraplegic bogat si ingrijitorul ssu, un tanar cu cazier judiciar.
Phillip Lacasse este un miliardar din Park Avenue care a paralizat in urma unui accident din timpul unui zbor cu planorul. Dell este un fost condamnat, recent eliberat din inchisoare, si care are nevoie de un loc de munca si un nou inceput. Din lumi diferite, Phillip si Dell formeaza o legatura improbabila, trecand peste diferentele dintre ei si castigand o intelepciune nepretuita in acest proces, oferindu-si unul altuia un sentiment de pasiune pentru toate posibilitatile vietii.
The Upside (2018) este o poveste incredibila despre puterea unei prietenii, si puterea de a-ti trai din nou viata pe deplin.