VIP24RO: Cine sunt cei doi copii ai lui Cristian Tudor Popescu! Iata cum arata si cu ce se ocupa fiul cel mare al acestuia
Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Romania. Foarte putini oameni stiu ceva despre viata sa personala, intrucat jurnalistul este foarte discret in ceea ce priveste acest subiect. CTP are doi copii: Tudor Popescu, fiul cel mare, si Cristian Popescu, fiul cel mic. Tudor Popescu are 30 de ani si s-a orientat spre o alta cariera fata de cea avuta de tatal sau. Tudor are o firma de productie audio-video, cu succes in lumea filmului. El a fost editor de sunet in productia cinematografica Tenis in care joaca printe altii actorul Andi Vasluianu si a facut parte din distributia filmului Sunday Morning. Pe langa pasiunea pentru cinematografie, Tudor iubeste muzica. El canta la tobe in doua trupe, The Pixels si Penny Chillin, cu care concerteaza in diverse cluburi din tara.
Despre Cristian Popescu nu se stiu foarte multe lucruri, in afara de povestea cu Bacalaureatul.
In vara lui 2012, Matei nu a putut da bacalaureatul, pentru ca avea doua corigente, apoi a picat in toamna, dupa ce a luat 3.1 la matematica. Fiul lui CTP nu a dat BAC-ul in 2013, revenind de-abia in 2014, cand a luat examenul cu media generala 6.36.
Despre acest aspect, jurnalistul spunea ca a fost al doilea moment cand s-a simtit fericit in viata.
- Al doilea a fost cand fiul meu cel mic, Matei, a luat 6,80 la matematica, la Bacalaureat, dupa trei ani de chinuri. Mi se face pielea de gaina cand ma gandesc. Trei ani de zile pana cand si-a luat Bacul, pana cand s-a hotarat. Si am muncit cu el vreo cinci luni. Acel 6,80 mi se pare echivalentul teoremei Hamilton-Cayley, perla algebrei liniare. A fost al lui, 6,80 ala, l-a luat pe bune, a facut el exercitiile respective si si-a luat Bacalaureatul, a marturisit CTP, intr-un interviu acordat pentru pressone.ro.
In urma cu ceva timp, Cristian Tudor Popescu facea o declaratie curioasa despre copii, la o emisiune difuzata de postul de televiziune Digi 24.
CTP: Copiii se fac pentru parinti
- Copiii se fac pentru parinti. Daca imi spuneti mie ca cei care fac copii au in cap perpetuarea speciei sau demografia Romaniei. O sa va spun ceva greu de inghitit. Oamenii fac copii cand au un grad ridicat de insatisfactie in legatura cu propria lor existenta in aceasta viata, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.
Jurnalistul a dat ca exemplu Finlanda, unde nivelul de trai este ridicat, pensiile sunt mari, astfel ca, in opinia sa, finlandezii nu au nevoie de copii care sa aiba grija de ei la batranete.

Sursa: vip24.ro