Traditia imbinata cu eleganta iti garanteaza o aparitie spectaculoasa de sarbatori! Fie ca vei imbraca haine traditionale stilizate de Craciun sau Anul Nou, fie ca vei opta pentru o tinuta clasica, eleganta sau casual, poti alege o piesa de rezistenta dintre sumanele, redingotele si paltoanele IIANA.
Redingota cu gaitane are o croiala clasica, usor cambrata pe talie si evazata in partea de jos. Este confectionata din stofa de lana premium, are buzunare laterale si este captusita. Redingota este ornamentata cu 6 gaitane negre, cu gulerul tunica la baza gatului si mansete din blanita neagra, fiind o piesa spectaculoasa si feminina, clasica dar foarte rafinata.
Paltonul Neoetnic are o croiala clasica, eleganta, este cambrat pe talie si usor evazat in partea de jos. Este confectionat din jacquard etnic, are captuseala si este paspoalat cu blana neagra eco, foarte fina si catifelata. Este o piesa atemporala, foarte eleganta si feminina, care se remarca prin calitatea materialelor dar si prin designul elegant.
Paltonul cu Capa este o piesa spectaculoasa, inspirata din moda fanariota, o moda opulenta, luxoasa si impunatoare. Are o croiala dreapta, se inchide parte peste parte, are buzunare ascunse laterale, este confectionat din stofa de lana 100% si este ornamentat cu dantela si gaitane ivoire. Este o piesa eleganta dar practica cu un design spectaculos, materiale premium si finisaje migaloase.
Jacheta neagra tip redingota este confectionata din stofa fina de lana si bumbac si este innobilata cu broderie florala si geometrica din matase naturala. Este o piesa eleganta cu un croi spectaculos si cu o broderie rafinata de matase pozitionata strategic pentru un efect de subtiere si alungire a siluetei.
Pardesiul Midi Negru imbina spectaculos tiparul rafinat cu broderia tesuta de matase naturala si designul elegant. Confectionat din stofa subtire de lana este innobilat cu broderia tesuta de matase pe care o regasim pe fata si la mansetele late avand un mix de nuante extrem de rafinate, care se potrivesc in orice perioada a zilei dar si unei tinute elegante de seara, cu un accent etnic special.
Suman autentic romanesc din stofa de lana si cashmir (o tesatura speciala, cu tinuta, avand in compozitie 80% lana si 20% cashmir, care ii confera o textura fina, dar in acelasi timp rezistenta, calduroasa si usoara), brodat manual. Modelul sumanului dateaza din perioada interbelica si il regasim in pozele vechi, purtat de Regina Maria a Romaniei si de Principesa Ileana. Regina Maria a promovat acest tip de port traditional, generand un curent identitar romanesc, regasit in creatiile contemporane ale designerilor din intreaga lume. Sumanul are un tipar arhaic, o croiala dreapta cu maneca usor clopot si buzunare laterale, innobilat de broderia manuala complexa.
Sumanul autentic romanesc Metropolitan este realizat intocmai ca modelul autentic (model ce poate fi admirat in zilele noastre la Muzeul Metropolitan de Arta din New York), avand o croiala dreapta, cu maneca usor clopot, 2 buzunare pe fata si o broderie complexa pe maneci, fata, spate si guler.