5GANG vine cu o piesa noua, SOS, considerata de liderul trupei, Selly (Andrei Șelaru), cea mai buna piesa a lor de pana acum. Textul poarta semnatura lui Selly, la fel si linia melodica unde a colaborat cu Quick, cel care s-a ocupat si de producția piesei.
Text: Andrei Șelaru
Linie: Andrei Șelaru, Quick
Producție: Quick
Trupa 5GANG a reusit deja o performanta greu de egalat cu piesa MOD AVION, care a adunat 1 milion de vizualizari si a ajuns in trending pe poziția 1 in mai puțin de 24 de ore. La o luna de la lansare, piesa a ajuns la aproape 6,2 milioane de vizualizari.
SOS, lansata recent, are insa toate sansele sa depaseasca acest succes, avand in vedere versurile puternice si inspirate, energia pe care o transmite, dar si faptul ca este o piesa foarte asteptata, fapt dovedit de poziția #1 ocupata de teaserul videoclipului in top Trending YouTube.
Dupa MOD AVION, care a fost o piesa chill, de vibe, SOS revine cu hype-ul. Imi aduc aminte ca mi-a venit ideea dupa un concert din Timisoara de acum doua luni, povesteste Selly. Publicul din seara aia a fost plin de energie si mi-a dat un vibe foarte bun â€" si uite asa refrenul pentru piesa SOS a fost scris intr-o camera de hotel din Timisoara. Dupa, au urmat doua luni de sesiuni studio, planuri, scenarii si filmari. Rezultatul este, cred eu, cea mai buna piesa a noastra de pana acum.