www.libertatea.ro informeaza: La cateva zile dupa reintalnirea cu Dani Otil, fostul sau iubit, Mihaela Radulescu si-a surprins fanii cu un mesaj de iubire postat pe Instagram.
"Diva de la Monaco" a produs o mare bucurie odata cu intoarcerea ei in Romania, vedeta venind special pentru ziua Antenei 1, atunci cand postul TV a implinit 25 de ani.
Mai mult decat atat, toata lumea a fost cu sufletul la gura in momentul reintalnirii dintre Dani Otil si Mihaela Radulescu.
In direct in emisiunea lui Dani, cei doi, care au alcatuit multa vreme unul dintre cele mai mediatizate cupluri din Romania, au fost extrem de emotionati si s-au bucurat enorm de revedere.
Chiar si dupa despartire, Mihaela Radulescu si Dani Otil au ramas in relatii bune chiar si dupa despartire.
Acum, frumoasa vedeta a publicat un mesaj cu subinteles.
"Dragostea este singura limba pe care o vorbesc fluent", a transmis Mihaela Radulescu. Desi fanii s-ar fi asteptat la altceva, mesajul nu este destinat, insa, lui Dani Otil, ci actualului barbat din viata sa.
Initial, mesajul a fost postat de Felix Baumgartner, iar ca raspuns la sentimentele ce i le impartaseste, Mihaela Radulescu a repostat mesajul si pe contul sau.
Se pare astfel ca relatia dintre Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner a ramas neschimbata, iar intalnirea cu vechea iubire din Romania nu i-a afectat relatia, noteaza spynews.ro.