CLICK: Pana unde a mers Loredana ca sa-si faca fata ca la 18 ani. Afisezi ceva ireal, i-au zis fanii
Diva Loredana Groza continua sa socheze pe Facebook si pe Instagram, acolo unde se vinde cu cel putin 20 de ani mai tanara. Pozele extreme de retusate au inceput sa ii infurie pe fani, care nu contenesc sa ii faca observatie. Cele mai noi fotografii sunt, intr-adevar, socante. Despre noua fata a Loredanei Groza (48 de ani) au vorbit medici esteticieni, care ne-au explicat ce interventii au identificat pe chipul vedetei, psihologi, care spun ca diva nu accepta trecerea timpului, dar si fanii, care ii scriu zilnic mesaje sa inceteze cu retusarea pozelor. Fosta jurata de la Vocea Romaniei, care va reveni curand la PRO TV cu emisiunea Canta acum cu mine, pare imuna la critici si nu se opreste din editarea pozelor. Pesemne pare indragostita de filtre, de Photoshop, de toate aplicatiile care te pot intineri si cu 20 de ani. Dar, recent, Lori si-a dat doctoratul in Photoshop, caci imaginile pe care vi le aratam si in acest articol sunt de poveste. Vedeta nu mai seamana deloc cu ea, nu are riduri de expresie si nici o imperfectiune pe chip, fireasca, de altfel, dupa 40 de ani. Iata cateva dintre mesajele primite pe Facebook si pe Instagram de Lori, de la fanii uimiti:
- Vezi ca programul asta de Photoshop te-a cam robotizat si uite si tu ce vorbeste lumea.
- Tu te recunosti? Eu nu!
- Din pacate, afisezi ceva ireal. N-am nimic cu tine, dar viata trebuie traita in toate etapele ei. Ceea ce esti acum e ceva foarte fals.

Ce spune psihologul

Psihologul Keren Rosner a analizat pentru Click! tendinta divelor de a se afisa in Social Media altfel decat sunt in realitate. Fie in poze extreme de sexy, fie in imagini retusate.
- Daca, delicat, dam la o parte acest invelis de diva, vom descoperi nesiguranta si temerile legate de viata personala, framantari in ceea ce priveste tineretea fara batranete, lupta si munca de a-si pastra acest statut de femeie frumoasa sau efortul de a-si mentine interesul partenerului. Se stie ca barbatul devine mult mai atent si curtenitor cand partenera lui este admirata si dorita de alti barbati. Este greu sa te confrunti cu valul de tinere care pasesc agresiv catre succes si sunt validate de public, simti nevoia sa ripostezi, sa dovedesti ca esti inca o rivala de temut. Anonimatul inseamna pentru aceste femei inexistenta, semnul infrangerii, de aceasta uitare se feresc cu toata puterea. Este o forma de confirmare a valorii lor, care se intoarce prin ochii celorlalti catre sine. Poate fi un gest narcisist, in care impartasesc cu ceilalti bucuria de a se simti frumoase, speciale.

(Sursa: click.ro)