Pavel Stratan colaboreaza pentru prima oara cu Ioana Ignat si lanseaza piesa si videoclipul Te sarut, o poveste emotionanta ce poate fi intalnita cu usurinta in viata cotidiana. O coproductie Cat Music, MediaPro Music si Green Eye Music, piesa este compusa chiar de catre cei doi artisti si produsa in studiourile GreenEye Music.
Videoclipul, in regia lui Iura Luncasu, reda in imagini iubirea paterna, dar si dragostea dintre doi tineri. Latura sensibila a lui Pavel Stratan este dezvaluita in cel mai nou proiect al sau unde joaca rolul unui tata care lupta pentru fericirea Ioanei, artista ce se pune in pielea unei fiice indragostite.
Pe Ioana am indragit-o de la prima ei piesa, dar niciodata nu am crezut ca voi avea onoarea sa lucram impreuna. Pana cand ne-am intalnit la o emisiune si acolo mi-a spus ca ii plac piesele lansate de familia Stratan si ca a crescut cu ele. La randul meu, i-am spus ca si noua ne plac foarte mult melodiile ei. Apoi ne-am intalnit la studio, i-am recitat versurile piesei Â'Te sarutÂ' si atat ne-a trebuit! Nu reuseam sa ajung la jumatatea strofei, ca Ioana deja compunea piesa”, marturiseste Pavel Stratan.
Colaborarea dintre mine si Pavel s-a legat foarte natural. Eram impreuna cu mai multa lume in studio, mi-a recitat versurile piesei, mi-au placut foarte mult si am decis sa facem piesa impreuna. Am compus linia melodica, s-a facut productia muzicala la noi in studiourile GreenEye Music si asa a iesit aceasta frumoasa piesa. Il apreciez foarte mult pe Pavel, il urmaresc de cand eram mica si ma simt foarte onorata ca am ocazia sa lucrez cu el", adauga Ioana Ignat.
Unul dintre cei mai creativi si originali artisti de peste Prut, Pavel Stratan compune, produce si interpreteaza de 16 ani. Printre albumele artistului putem aminti pe cel mai important, "Amintiri din copilarie", lansat in patru volume intre anii 2004 si 2011. Cea mai de succes piesa a sa este "Eu beu", insa Pavel Stratan a colaborat si cu artisti importanti din Romania, precum CRBL, Jorge si Anna Lesko.



La nici un an de la lansarea primei sale piese, Ioana Ignat a ajuns in topurile muzicale cu piesa Doar pe a ta” (alaturi de Edward Sanda), care s-a pozitionat pe primele locuri in chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, timp de peste 20 de saptamani in anul 2017. Pe langa timbrul vocal inconfundabil, Ioana Ignat este si o foarte talentata compozitoare, majoritatea pieselor lansate de ea apartinandu-i. Printre single-urile de succes ale artistei se numara si Nu ma uita”, care a adunat peste 55 de milioane de vizualizari pe YouTube si Nu mai e. Cea mai recenta colaborare este cea cu Tudor Monroe, pentru piesa Lacrima”, care are aproape trei milioane de vizualizari pe YouTube.