Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat permanent, de marti pana vineri inclusiv, intre orele 10.00 - 18.00, pe platoul din Piata Amzei.
La standul ei, puteti gasi si achizitiona: colier din argint in stil art nouveau (lucrat manual), brosa cu diamante (model art nouveau), ceasuri vechi, tablouri vechi pictate in ulei (de pictori amatori), vase din argint lucrate manual, pudriera lucrata manual, in argint, lustra veche de 100 de ani.
Mostenesc pasiunea pentru antichitati de la bunicul meu, Ilie Bureata! Este o pasiune ce se transmite, e un microb de fapt. Fiecare lucru de pe masa asta are o poveste! Cand bunicul meu era tanar, ma lua cu el la targuri si asa au inceput sa-mi placa. Lumea cauta antichitati, in general de toate. De regula, prefera inelele din argint, cutiutele din argint pentru bijuterii, lanturile si bratarile de argint, ne-a spus Claudia Bureata.
O puteti gasi pentru a-i cumpara antichitatile si pe facebook: Claudia Brureata si pe Whatsapp: 0765136336.
Claudia este comerciant de bijuterii, antichitati, briliante si diamante.
La standul sau puteti gasi si achizitiona si bijuterii superbe din argint si pietre semipretioase precum: jad, smarald, citrin, coral, cuart fumuriu, lapis lazuli, achizitionate din toate targurile de profil sau din colectia ei personala, mostenita de la familie.
"Atunci cand iubesti ceea ce faci nu muncesti nici macar o zi! Preturile de la standul meu sunt discutabile", spune Claudia Bureata.