The Possession of Hannah Grace (2018)
Diavolul in carne si oase
Regia: Diederik Van Rooijen
Cu: Shay Mitchell
Gen film: horror
Durata: 85 minute
Premiera in Romania: 30.11.2018
Cand esti mort, esti mort. Sau, daca vreti, moartea e doar inceputul.
O sedinta socanta de exorcism scapa de sub control, curmand viata unei adolescente. La cateva luni de la eveniment, fosta politista, Megan Reed (Shay Mitchell) incearca sa revina la o viata normala, dupa ce asistase la moartea partenerului sau, fara sa poata interveni si dupa ce ajunsese sa consume droguri si alcool pentru a-si invinge durerea. Megan lucreaza acum la morga unui spital din Boston, unde a reusit sa se dezbare de vicii, gasindu-si o oarecare liniste in acest loc al mortii si singuratatii.
Dar intr-o noapte, dupa ce primeste un cadavru complet desfigurat, lucrurile incep sa se schimbe.
Inchisa in subsolul cladirii unde functiona morga, impreuna cu acest cadavru mutilat, Megan incepe sa aiba halucinatii infioratoare. Intrebandu-se daca mai e in toate mintile, ea se teme ca acest cadavru este posedat de o forta demonica, fiind gata sa revina la viata pentru a ucide.
Acest horror-thriller pentru adulti, "Diavolul in carne si oase", este productia Screen Gems, fiind interpretata de actorii: Shay Mitchell, Stana Katic, Grey Damon, Nick Thune, Jacob Ming-Trent, Max McNamara, Louis Herthum, James A. Waston, Jr si Kirby Johnson. Diederik van Rooijen (Daylight, Taped) asigura regia filmului dupa un scenariu de Brian Sieve (Scream: The TV Series, Boogeyman 2). Filmul este produs de Todd Garner si Sean Robins,de la Broken Road Productions. Glenn S. Gainor este producatorul executiv, iar Andrea Ajemian co-producatorul. Directorul de imagine este Lennert Hillege iar montajul este asigurat de Stanley Kolk si Jake York. Scenografia este semnata de Paula Loos, costumele de Deborah Newhall, iar muzica de John Frizzell.