b365.ro: Unde vand cartile? O intrebare cu un raspuns sigur: Anticariat-Carti.com
Exista persoane care dintr-un motiv sau altul, isi propun sa vanda toate cartile din biblioteca pe care o detin. Pragmatic vorbind, o biblioteca cu cateva sute de volume poate aduce un venit financiar substantial la momentul vanzarii. Decizia nu este simpla, cartile se vand greu cand cel care le detine a investit timp si pasiune in fiecare pagina pe care a citit-o. In plus, o carte poarta cu ea si amintiri legate de momentul achizitiei sale sau a momentului in care a fost primita. Cu toate acestea, daca situatia o impune - persoana se muta intr-o locuinta mai mica, intr-o alta tara chiar - vanzarea cartilor este o solutie ce nu poate fi evitata. Pe de alta parte, exista si categoria aceea de persoane care hotarasc sa isi vanda cartile pentru ca pur si simplu isi doresc sa cumpere volume noi, cele vechi fiind citite si chiar recitite. Indiferent de motiv, de la momentul deciziei si pana la identificarea celor mai buni cumparatori de carti vechi, posesorul cartilor poate experimenta si situatii mai putin placute daca nu identifica de prima data ceea ce cauta.

Avantajele identificarii celor mai buni cumparatori de carti vechi

Anticariat-carti.com este locul spre care se pot indrepta toti cei aflati in situatiile mentionate, din cel putin urmatoarele doua motive:

1. Asigura achizitii de carti din domenii diverse

Anticariatul online cumpara carti noi si vechi din orice domeniu. Poate fi vorba despre cartile de literatura achizitionate la un moment dat pentru copii, pot fi vandute carti din diverse domenii umaniste, precum cartile filosofice, arhitectura, dezvoltare personala si multe altele. De asemenea, anticariatul face achizitii de carti din domeniul stiintelor exacte, precum matematica sau medicina. Dictionarele de orice fel pot fi de asemenea cumparate de catre anticariat. Nu in ultimul rand, romanele de orice natura si cartea veche tiparita inainte de 1940 fac obiectul achizitiilor realizate de anticariatul online.

2. Clientii pot proveni din cele mai variate medii

Clientii anticariatului online pot fi persoane fizice, edituri, tipografii sau alte persoane juridice. Agentii se deplaseaza la domiciliul clientului - Bucuresti si/sau imprejurimi - pentru achizitionarea cartilor. Mai mult de atat, in situatia in care cartile nu se afla in Bucuresti sau imprejurimi, dupa o discutie telefonica care are ca principal scop o discutie din care sa rezulte concret ce fel de carti isi doreste persoana in cauza sa vanda, se poate decide si deplasarea intr-o alta localitate. Vanzarea cartilor nu impune mai multe intalniri pentru ca specialistii de la anticariatul online sunt cumparatori experimentati de cartisi, prin urmare pot sa evalueze intr-o singura vizita cartile si sa le si plateasca.
Pentru a se facilita vanzarea de carte, inclusiv celor care nu au timpul necesar in zilele care merg la job, serviciul este disponibil inclusiv sambata si duminica. In concluzie, raspunsul pentru intrebarea: Unde vand carti? este cat se poate de simplu de oferit: Anticariat-carti.com!

Sursa: b365.ro