DJ Sava colaboreaza cu IOVA si lanseaza Magical Place, single ce ar putea fi cu usurinta urmatorul hit pe care il vei asculta la festivalurile tale preferate. Compusa de Luisa Luca alaturi de DJ Doppe si Alex Cotoi, piesa este produsa de DJ Sava, iar videoclipul este regizat de Alex Ceausu.
Eram nerabdator sa lansez aceasta piesa alaturi de IOVA. Imi place mult de ea, este un om foarte talentat si cred ca are un viitor frumos in muzica. Â' Magical Place Â' este cel de-al treilea single pe care vi-l prezint anul acesta si sper sa va aduca mood-ul de festival acasa, in masina, la munca, in club sau oriunde va aflati”, declara DJ Sava.
A fost o surpriza foarte placuta si neasteptata! Am primit piesa sa o ascult, fara sa stiu exact de unde, cum sau ce urmeaza sa se intample cu ea. Abia apoi a venit propunerea unei colaborari si mi s-a parut foarte tare ideea. Ma bucura faptul ca DJ Sava a avut incredere si ca m-a auzit pe mine cantand piesa asta, la fel de tare cum ma bucura faptul ca eu la randul meu am putut sa empatizez si sa simt fiecare cuvant din ea”, adauga IOVA.
Pana in prezent, DJ Sava a colaborat cu artisti precum Raluka, Connect-R, Alina Eremia, Faydee si Irina Rimes. Artistul a lansat piese care au cucerit publicul atat din Romania, cat si de peste hotare si care au adunat zeci de milioane de vizulizari pe YouTube. In 2017, DJ-ul a lansat "Nena" (alaturi de Barbara Isasi) si "Sea Lo Que Sea" (alaturi de Carine). In februarie, artistul impreuna cu Olga Verbitchi au lansat single-ul si clipul Coco Bongo”. In luna iulie, DJ Sava a colaborat cu Misha Miller pentru single-ul si clipul Wild Fire”.
IOVA a inceput sa faca muzica de la 11 ani, cand a luat primele lectii de pian si chitara. Doi ani mai tarziu, a pus bazele primei trupe rock, si a inceput sa compuna. Odata intrata in lumea televiziunii, cu trupa de adolescenti, LaLa Band, IOVA s-a hotarat sa se mute la Bucuresti si sa-si continue visul, acela de a face muzica. Recent, artista electro pop a lansat primul sau single, Be Like Water”.