Videoclipul piesei "Panama" este cel mai popular clip al unui artist, lansat pe canalul unei case de discuri.
Urmareste aici videoclipul: https://youtu.be/tMmMTdc7RE0
Canalul de YouTube al MediaPro Music este casa” hit-ului care a luat cu asalt Asia, devenind astfel singurul canal care are un upload cu peste 96.000.000 de vizualizari.
Single-ul Panama”, lansat in 2013, a devenit un fenomen in Asia anul acesta, generand o adevarata nebunie online. A strans pana acum peste 96 milioane de vizualizari pe canalul MediaPro Music â€" 60 milioane dintre ele fiind adunate in doar sase luni. Single-ul a devenit una dintre cele mai cautate si ascultate piese in Asia.
Multi artisti au cucerit de-a lungul timpului topurile muzicale, dar niciodata un videoclip nu a obtinut atat de multe vizualizari pe niciunul dintre canalele caselor de discuri din Romania.
Fenomenul ce a provocat acest succes si care l-a uluit chiar si pe artist se numeste Panama dance” si a luat amploare pe YouTube, unde sute de coregrafi sau amatori au urcat filmulete in care danseaza pe ritmurile piesei. Astfel, un nou curent a luat nastere in mediul online, iar asta a dus si la cresterea vizualizarilor piesei intr-un numar semnificativ.
Anul 2018 a fost un an extraordinar pentru artist. Succesul lui Matteo a atins cote maxime la inceputul lunii februarie, cand a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute si sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. In cadrul show-ului, Matteo a castigat premiul Best Overseas Artist, iar noi suntem siguri ca asta nu este ultima surpriza pe care o are pentru noi.

Asculta / Descarca "Panama": https://MediaPro.lnk.to/MatteoPanamaPR