Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat zilnic, intre orele 9.00 - 18.00, pe platoul din Piata Amzei.
La standul ei, puteti gasi si achitiona: bijuterii model victorian, bijuterii art nouveau si art deco, dar si piese regale, unicat.
De asemenea, tot la standul Claudiei Bureata puteti gasi si coliere din argint in stil art nouveau (lucrate manual), o brosa cu diamante (model art nouveau), icoane, ceasuri frumoase, cutii pentru bijuterii, dar si tablouri vechi pictate in ulei (de pictori amatori) - ce variaza intre 100 - 150 euro, vase din argint lucrate manual: mare - la 150 euro si mic - la 100 euro.
"Mostenesc pasiunea pentru antichitati de la bunicul meu, Ilie Bureata! Este o pasiune ce se transmite, e un microb de fapt. Fiecare lucru de pe masa asta are o poveste! Cand bunicul meu era tanar, ma lua cu el la targuri si asa au inceput sa-mi placa. Lumea cauta antichitati, in general de toate. De regula, prefera inelele din argint, cutiutele din argint pentru bijuterii, lanturile si bratarile de argint, ne-a spus Claudia Bureata.
O puteti gasi pentru a-i cumpara antichitatile si pe facebook: Claudia Brureata si pe Whatsapp: 0765136336.
Ca noutate la standul sau, Claudia ne spune ca doamnele pasionate de bijuterii din argint pot veni cu cele vechi si primi la schimb altele noi si sa dea o diferenta in bani.