Ligia, frumoasa roscata care a adunat pana in prezent milioane de vizualizari pe YouTube la piesele lansate, a revenit cu single-ul Hipnotizata, iar noi suntem hipnotizati de noua sa piesa.
Atunci cand trecem prinr-o etapa mai grea a vietii, este foarte important sa nu ne lasam hipnotizati si sa incercam sa gasim iesirea din labirintul emotiilor care ne vrajesc. Piesa Hipnotizata exprima aceasta stare si o nuanteaza in ideea in care ar trebui sa o constientizam si sa incercam sa o evitam, declara Ligia.
Ca si in cazul anterioarelor piese, Ligia a compus si single-ul recent, iar de aceasta data a lucrat la muzica cu Mahia Beldo. Videoclipul este regizat de catre Claudiu Stan, colaboratorul artistei la majoritatea clipurilor lansate.
La cateva luni dupa ce a nascut, Ligia se reinventeaza si are un look powerful in videoclipul recent filmat, pentru care a lucrat pe partea de styling cu Christina Diaconu.
In clip apar si membrii trupei Ligia & Band, alaturi de care artista participa la evenimente, aparitii TV sau concerte. Ligia a cucerit publicul si topurile cu piese ca Fraiero (ft Vescan), 30 de grade (alaturi de F Charm), Al tau impiedicat etc. In plus, Ligia a participat in prima editie X Factor, iar timbrul inegalabil si interpretarile live exceptionale au adus-o in finala concursului.