LIBERTATEA : Teo si Maia, o echipa imbatabila! Mama: Nu e nimeni tiran! Fiica: Suntem rezonabile, intre noi e o chimie puternica!
Teo Trandafir si Maia se inteleg din priviri, se sustin reciproc, se consulta, iar legatura mama-fiica este una solida. Fiica ei adoptata a inceput liceul si nici lui Teo Trandafir nu ii vine sa creada cat de repede zboara timpul si ca Maia este deja adolescenta. Teo Trandafir a fost insotita, zilele trecute, la petrecerea Kanal D de lansare a grilei de toamna de Maia. Fiica ei este o domnisoara frumoasa si inteligenta, cu care vedeta TV se mandreste. Din aceasta toamna, Maia este eleva la un liceu privat din Capitala.
- Nu mi-am dat seama, pentru ca vazand-o in fiecare zi, chiar nu am realizat! Dar la un moment dat, cand mi-a spus ca incepe scoala, ceea ce nu prea ma interesa pentru ca ea stie unde sa se duca, stie ce are de facut si e un om foarte responsabil, am zis: Pai ar fi cazul sa incercam sa mai trecem si noi pe la scoala in prima zi ca sunt la liceu!. Trebuie sa recunoastem ca am fost printre singurii parinti care am venit, ne-a povestit vedeta Kanal D.
- Da, da, pentru ca la liceul acesta copiii au fost invatati sa se desprinda de parinti, pana la urma pe termen lung asta este ideea, a adaugat Maia.
Maia: Mama este intr-adevar o persoana langa care vrei sa stai
Maia este o adolescenta fara fite, bine educata, e constienta de celebritatea mamei sale, insa acest aspect nu i-a schimbat in niciun fel comportamentul. Pentru ea Teo este doar mama, femeia care o inconjoara cu iubire si bunatate. Cum e sa fii fata lui Teo Trandafir?
- Sunt intr-adevar beneficii, dar sunt si parti negative, pe care daca stii sa le privesti, tot parti pozitive sunt. Stii ca este atat de deschisa si atat de placuta si atat de prietenoasa, nu ai cum sa nu te bucuri. Micile rautati sunt aceleasi intotdeauna, spune X una, spune Y alta, dar niciodata nu am pus la suflet, pentru ca stiu ce fel de om este, ce caracter are si stiu ca niciodata nu poate schimba nimeni parerea nici mie, nici lumii care chiar o cunoaste, despre bunatatea care este in ea, toata fericirea si energia pe care le emana. Este intr-adevar o persoana langa care vrei sa fii, a declarat, pentru Libertatea, Maia.

Cum era Teo Trandafir in liceu

Cu aceasta ocazie, am provocat-o pe indragita prezentatoare TV sa ne povesteasca despre perioada liceului.
- Tin minte ca am facut un liceu foarte strict, era spartan pe atunci, eram cumva batjocoriti de ceilalti copii din oras, dar simteam respectul lor : Astia de la Bastilia, voi, puscariasii! Dar, daca intrai la liceul acela, erai limpede considerat printre elite si eram obligati sa purtam ecusoane oriunde am fi umblat si ne facea mare placere, mi-aduc aminte exact si numarul ecusonului pe care inca il am. Asta cu petrecerile nu as putea sa spun ca m-a pasionat neaparat, pentru ca muzica tare ma oboseste si m-a obosit intotdeauna si am regasit acelasi lucru la fii-mea. Noi gasim alte modalitati de a ne distra: ne uitam la filme, radem, ascultam muzica, a declarat, pentru Libertatea, Teo Trandafir.

Secretul relatiei armonioase mama-fiica

Teo Trandafir recunoaste ca ea si Maia si-au stabilit niste reguli de convietuite, dar care nu sunt batute in cuie.
- Ora de venit acasa, dupa parerea mea, cred ca ar trebui sa o stabilim impreuna, ca nu e nimeni tiran sa zica: Esti acasa la ora 7.00, daca am plecat de acasa la 6.15. Adica e urat!, a subliniat vedeta Kanal D. Completarea a venit rapid din partea fiicei sale:
- Suntem doua persoane rezonabile, care gasesc un punct comun si acolo unde e greu, adica astazi las eu de la mine, maini mai lasi tu de la tine, mai las eu, mai lasi tu si ajungem undeva pana la urma. E o chimie din asta foarte puternica, a conchis Maia.
Spusele ei au fost intarite de o situatie care le-a lasat fara replica, in momentul in care au constatat ca amandoua aveau fix aceeasi preocupare, fara sa discute in prealabil.
- Am gandit in acelasi timp ca trebuie sa dam un numar de telefon unei anumite persoane, eu ma gandeam sa nu cumva sa o pun pe Maia intr-o situatie nu stiu cum, ea se gandea sa nu ma puna pe mine intr-o situatie si ne-am uitat una la cealalta si ne-am dat seama ca numarul de telefon trebuia sa ajunga la persoana respectiva care sa ne poata cauta, deci detalii care sunt destul de inspaimantatoare asa cand te gandesti la ele, a conchis Teo Trandafir.

(Sursa: libertatea.ro)