Filmul O simpla favoare - A Simple Favor (2018), in regia lui Paul Feig, ii are in distributie pe actorii: Blake Lively, Anna Kendrick, Eric Johnson. Pelicula va rula curand in cinematografe.
Gen film: crima, mister, thriller.
Bazat pe un roman al scriitoarei Darcey Bell, A Simple Favor (2018) urmareste povestea lui Stephanie, o vloggerița care incearca sa descopere adevarul din spatele dispariției bizare a celei mai bune prietene. Stephanie Ward, mama si vloggerita, este cea mai buna prietena cu fermecatoarea Emily Nelson, o casnica care are o preferinta aparte pentru costume personalizate si martini.
Intr-o zi, Emily o roaga pe Stephanie sa-i ia fiul de la scoala, insa aceasta dispare in mod misterios, iar dupa zile de cautari, este gasita in cele din urma moarta. Incercand sa dezlege misterul morții ei, Stephanie incepe sa sape mai adanc in secretele lui Emily, ajungand sa se intrebe cat de bine o cunostea pe cea mai buna prietena a ei.
In cautarea adevarului i se alatura Sean, soțul lui Emily, alaturi de care traverseaza o poveste plina de tradari si rasturnari de situație. A Simple Favor (2018) este un thriller plin de rataciri si tradari, secrete si revelații, dragoste si loialitate, crima si razbunare.