- Cel ce nu stie sa-L caute pe Dumnezeu pretutindeni, risca sa nu-L recunoasca nicaieri.
- Credinta ne invata sa asezam eternitatea in timp si timpul in eternitate.
- Importanta are nu atat ceea ce facem, ci felul in care facem ceva, nu atat ceea ce ni se intampla, ci felul cum intampinam ceea ce ni se intampla.

Remember 31 August 2013 - Pentru martiriul sau, Mons. Vladimir Ghika este declarat Fericit

Circa 10.000 de credinciosi au participat sambata, 31 August 2013, la Sfanta Liturghie solemna a beatificarii monseniorului Vladimir Ghika, celebrata la Bucuresti, in Pavilionul Central al Romexpo. Liturghia a fost prezidata de Eminenta Sa Cardinalul Angelo Amato, Prefectul Congregatiei pentru Cauzele Sfintilor, trimisul Papei Francisc la Bucuresti. La celebrare au participat episcopii romano-catolici si greco-catolici din Romania, precum si alti episcopi din Polonia, Bosnia-Hertegovina, Ucraina, Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova, cardinalul André Vingt-Trois, Arhiepiscop de Paris, circa 300 de preoti din tara si din strainatate, credinciosi din toate diecezele si eparhiile catolice din tara, membri ai corpului diplomatic, reprezentanti ai clasei politice, precum si reprezentanti ai cultelor din Romania. De asemenea, la celebrare au fost prezenti si circa 30 de membri ai familiei Ghika.

16 Mai - ziua din calendar in care se celebreaza memoria liturgica a Fericitului preot martir Vladimir Ghika

13.06 - 02.09 2018, Bucuresti, Muzeul National de Arta al Romaniei, Salile Kretzulescu: Expozitie de desene ale lui Vladimir Ghika