Ce mod e mai potrivit pentru a celebra culorile toamnei, daca nu prin muzica? ParkLake, impreuna cu Radio Romania Muzical, dar si cu Orchestrele si Corurile Radio Romania, ii invita pe bucuresteni sambata, 8 septembrie, incepand cu ora 19:00 sa participe la un concert special.
Acesta va fi sustinut de Orchestra de Camera Radio, alaturi de dirijorul Constantin Adrian Grigore si solista Irina Sarbu. Artistii vor aparea pe scena special instalata in Gradina ParkLake si-i vor incanta pe spectatori cu piese celebre din muzica clasica si jazz.
Concertul, prezentat de realizatorii matinalului Radio Romania Muzical, Andreea Chiselev si Liviu Petu, va imbina cele doua stiluri muzicale: muzica clasica si prelucrari in stil jazz ale unor celebre piese romanesti se vor impleti intr-un program accesibil tuturor. De la Mozart la Johann Strauss-fiul si Dmitri Sostakovici, lucrari muzicale pe care toti le-am fredonat candva vor fi interpretate cu pasiune de artistii aflati pe scena.
,,Este important sa ne facem timp pentru cultura, intrucat cultura ne inspira si ne aduce un strop de culoare in cotidian. Vrem sa oferim ocazia unui numar cat mai mare de oameni sa descopere magia muzicii clasice, au declarat reprezentantii ParkLake Shopping Center.
Evenimentul este primul de acest fel si de o asemenea anvergura care implica o orchestra simfonica, organizat intr-un mall din Bucuresti. Pentru acesta, ParkLake Shopping Center va amenaja o adevarata sala de concert in aer liber, cu sute de scaune, dar si cu prosecco pentru spectatori. Accesul la concert este gratuit.
O seara perfecta, petrecuta de bucuresteni in acorduri de muzica, in mijlocul decorului verde al gradinii ParkLake.
Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si programul pot fi gasite pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.