Onny a aparut in lumina reflectoarelor in 2014 cu un aer fresh pe piata muzicala romaneasca din acea perioada. Canta de mica si este pasionata de dans, de aceea piesele ei au o nota de energie aparte.
Dupa o pauza de 2 ani, Onny aduce publicului roman piesa El Corazon, perfecta pentru zilele toride de vara. Single-ul te duce cu gandul la vacanta si parta ti-ai dori sa te teleportezi pe o plaja sau la o terasa plina de oameni care se distreaza pe ritmuri latino.
”El corazon, noul meu single, vine dupa o pauza de aproape 2 ani timp in care am devenit mamica! Este o piesa latino, fresh, de vara! Tinand cont de succesul piesei ”Un Momento” am decis sa lucrez cu aceeasi echipa de productie formata din Allexinno & Starchild si aceasta piesa sa fie tot in limba spaniola! Sper ca "El corazon" sa va dea pofta de dans si de distractie in vara aceasta si nu numai!” A declarat Onny.
Onny a inceput sa cante inca de mica, iar la 14 ani a castigat 7 editii ale emisiunii Bravo Bravissimo. In 2005 a fost desemnata cel mai tanar prezentator de stiri din Romania. Doi ani mai tarziu lanseaza primul single Like a Drum”, iar mai tarziu Love at 2nd Sight” precum si prima piesa in limba romana Arde dragostea”, lansata in 2014.