Realizatorii succesului de box-office din 2016 Doua lozuri” revin, in aceasta toamna, in cinematografe, cu o noua producție. Povestea unui pierde-vara” este o comedie despre un profesor de matematica si complicatele lui relații amoroase, pe fundalul unui Bucuresti mai luminos ca niciodata.
Cu Alexandru Papadopol, Nicoleta Lefter si Crina Semciuc in rolurile principale, filmul isi doreste sa ii amuze pe telespectatori, dar si sa le ridice si cateva semne de intrebare. Nu cred ca mai putem vorbi astazi, in 2018, despre emanciparea femeii fara sa vorbim si despre emanciparea barbatului. Asa ca am facut un film despre incercarea de maturizare a unui barbat de peste 40 de ani”, spune Paul Negoescu, regizorul filmului.
Echipa artistica a peliculei este aceeasi care a realizat succesul de box-office Doua Lozuri”: Paul Negoescu semneaza scenariul si regia, Alexandru Papadopol este Petru, personajul principal, Ana Draghici este directoarea de imagine. Ea este, de altfel, prima femeie din cinematografia romana care a semnat imaginea unui lungmetraj in ultimii 25 de ani. Malina Ionescu, un specialist de film cu o experiența extrem de bogata, realizeaza scenografia din Povestea unui pierde-vara”.
Filmul este distribuit de Ro Image 2000 si va avea premiera in cinematografe pe 21 septembrie 2018. Trailer-ul oficial al filmului poate fi urmarit pe https://www.youtube.com/watch?v=M9WR9Ug7JpA&t=12s.
Detalii despre producție pot fi accesate si pe pagina de Facebook Povestea-unui-pierde-vara.
Parteneri media sunt Pro FM, Adevarul Holding, OK!Magazine si eva.ro.