Umor cat cuprinde in versuri si imagine, culoare, un pic de spirit latino si Columbia adusa in Romania printr-o poveste amuzanta. Asa arata Despablito, noua piesa si noul videoclip ale Deliei, in colaborare cu Grasu XXL. Cameleonica, nonconformista si cu multe idei inedite, Delia isi surprinde din nou fanii cu o ipostaza complet neasteptata.
Delia x Grasu XXL - Despablito
https://www.youtube.com/watch?v=GuC1t0SkEkw&feature=youtu.be
Tinutele si mai ales accesoriile Deliei vin ca o completare a personajului interpretat de ea, intr-o poveste in care Grasu XXL a impartasit viziunea si ideile artistei.
- Mi-a trimis Delia demo-ul piesei, eu eram spre bazinul de inot, am ascultat piesa in masina si mi s-a parut turbo! Cat am inotat eu pe-acolo la misto, ma tot gandeam cum sa o dau si cand am ajuns la studio am dat-o in 10 minute. I-am trimis-o inapoi cu strofa cu tot, iar ea mi-a zis ca filmam sambata. Era joi. Am filmat luni! Na, ea e Delia si e superba!.
Si pentru Delia inspiratia a venit tot la piscina:
- Intamplarea face ca aveam acest instrumental de cateva luni si nu stiu de unde si cum a venit inspiratia pentru acest Despablito. Dar tot la piscina eram cand am scris versurile. Apa are un efect benefic. Ati vrut Despacito, luati si Despablito!, spune Delia.
Tanarul inflacarat care danseaza pe mese este nimeni altul decat Vlad Dragulin, interpretul lui Malone in serialul Baieti de oras si co-prezentator, alaturi de Mihai Bendeac, in noul sezon al emisiunii X Factor, la Antena 1. Provocarea venita din partea Deliei i-a adus acestuia o premiera, Despablito fiind primul videoclip in care joaca.
- Spre rusinea mea, am 27 de ani si asta a fost prima mea experienta in ceea ce priveste videoclipurile. Prima data nu se uita niciodata - se spune - si ma bucur ca s-a intamplat in aceste conditii. M-am simtit dorit, spune Vlad, care s-a distrat foarte mult la filmari.
Fanii Deliei vor fi cu siguranta cuceriti de ideea si de piesa artistei care, inca o data, creeaza ceva complet neasteptat. Piesa este compusa de Delia, Grasu XXL, productie Alex Cotoi, videoclipul este realizat de NGM - Bogdan Paun si Alex Muresan, productie Loops Production, make-up - Ema Uta, hair -Alex Sarghe, iar styling este realizat chiar de Delia.
Artista isi compune in mod frecvent piesele, printre cele mai cunoscute single-uri care ii poarta semnatura numarandu-se Fata lu' tata, Verde imparat, Du-te-ma,Ramai cu bine, Parfum de fericire, Ce are ea, Cine m-a facut om mare si multe altele, piese pentru care Delia canta de multe ori la instrumente - pian si flaut.
Aceasta nu este prima colaborare a Deliei cu Alex Cotoi, cunoscutul producator roman care a a produs si pentru Pitbull si are in palmares un premiu Grammy. Cei doi au mai colaborat pentru piese precum Verde imparat, Du-te-ma, Fata lu' tata, Ramai cu bine.
Dupa show-uri de-a dreptul spectaculoase, sustinute cu casa inchisa - Pe aripi de vant, Welcome to Deliria, PsiheDelia de la Sala Palatului si Delia's Winter Wonderland la TNB - artista revine toamna aceasta cu un nou concert memorabil. ACADELIA, un show curajos, va avea loc pe 14, 15 si 16 noiembrie, la Sala Palatului, iar biletele au fost deja puse in vanzare aici. Ca si in cazul celorlalte show-uri ale sale, in care Delia se implica in crearea conceptelor, si ACADELIA se anunta a fi un show original, curajos si plin de culoare.
ACADELIA va contine urme de ironie, dulceata de zmeura si niste samburi de adevar, un show recomandat atat sanatatii psihice, cat si vindecarii anumitor afectiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian si indicele glicemic extrem de scazut. Pentru concertul ACADELIA exista si optiunea achizitionarii de bilete Meet and Greet Delia. Accesul la sesiunea de meet & greet cu Delia are un cost separat fata de pretul de bilet pentru participare la concerte. Este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de meet & greet ca participantii sa aiba achizitionat si un bilet la unul dintre concertele Acadelia. Pe langa accesul la meet & greet cumparatorii acestei categorii de pret primesc si un CD, Tricou ACADELIA Limited Edition si poza cu autograf.
Grasu XXL este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din tara, cu o prezenta de peste 20 de ani de scena de rap din Romania. De-a lungul timpului, artistul originar din Bacau a lansat nu mai putin de sase albume si a colaborat cu Guess Who, Maximilian, Smiley, Spike, Feli, Ami, iar lista poate continua. In acelasi timp, Grasu XXL este un impatimit al sunetului.
In ultimii ani a mixat si masterizat majoritatea materialelor lansate la Okapi Sound.
Delia x Grasu XXL - Despablito este o co-productie Cat Music si Global Records.