Arsenium lanseaza Bon ami”, alaturi de Heren, unul dintre cei mai talentati producatori din Barcelona. Cu un sound fresh ce combina elemente dance si pop, perfect pentru noptile de vara, Bonami” este unul dintre single-urile pe care nu ai cum sa le ratezi vara aceasta. Piesa este produsa de cei doi artisti si compusa de catre cei doi artisti impreuna cu A. Akinchits.
Va prezint noua mea piesa, Bon ami”, un super featuring cu Heren, si va promit ca nimeni nu va sta linistit cand va auzi piesa! Feel the groove!”, declara Arsenium.
Membru fondator al proiectului de succes mondial, O-Zone, Arsenium a cucerit lumea alaturi de Dan Balan si Radu Sirbu, cu hituri precum Dragostea din tei”, Despre tine” si De ce plang chitarele”. In 2006, reprezinta Moldova la Eurovision cu piesa Loca”, iar in 2008, lanseaza Rumadai”, single ce a ajuns in Top 100 in tari precum Germania si Austria. In 2014, artistul reprezinta Romania in cadrul Vina del Mar Festival, cel mai important festival din America Latina, si castiga premiul pentru Best Performer”. Pana astazi, artistul a lansat piese precum Love Me... Love Me”, Porque te amo” si Bella Bella”.
Fost membru al trupei YALL, Heren a devenit cunoscut odata cu piesa Hundred Miles”, care a devenit virala si a adunat peste 160 de milioane de stream-uri. Din 2016, Heren s-a dedicat carierei solo si s-a concentrat pe crearea productiilor si remixurilor. De-a lungul timpului, Heren a colaborat cu artisti precum Sharam, Dragonette, iar anul acesta, a lucrat alaturi de Cam Daye si FTKS.