Compozitor si producator, Valentin Tulica, aka Wendell, lanseaza acum single-ul Dumb Dumb, featuring ANDIA, ritmul care te duce cu gandul la cele mai hot locuri din lume, la distractie, la petrecerile de vara.
Piesa este produsa in studioul Rompe Music din Constanta, impreuna cu colegii sai, Cristea Ionut Prodan si Marian Gurenco.
- Dumb, una dintre piesele prin care eu, in calitate de compozitor, imi pot exprima si cele mai adanci trairi. O piesa care ma reprezinta si care, de asemenea, reprezinta vibe-ul pozitiv care m-a indemnat sa-l transpun in aceste versuri si sa-l transmit si ascultatorilor, declara Wendell.
Wendell cocheteaza cu muzica inca din anul 2002; acesta facand parte din trupa Viva, trupa infiintata de catre Costi Ionita, alaturi de foste componente din trupele Angels si Candy. Wendell a compus piese impreuna cu echipa sa pentru artisti precum Alexandra Stan, Anda Adam, Oana Radu, Chris Thrace si altii.
In prezent, Wendell alaturi de echipa sa, se ocupa de urmatoarele single-uri ale artistei Andia, alaturi de Voices Media.
Asculta / Descarca Dumb Dumb.