Judas Priest revin la Bucuresti pe 22 iulie la Romexpo in aer liber, in cadrul turneului Firepower, pentru a prezenta o productie fantastica, total noua, publicului din Romania!
Un melanj de rock, ecrane led, pe o scena gigant cu multi decibeli si aceeasi muzica heavy metal care ne incanta inca din anii 70, in cadrul unui eveniment marca METALHEAD!
Biletele sunt deja in vanzare pe www.iabilet.ro, in Magazinele Flanco din toata tara si in reteaua nationala www.iabilet.ro/retea aici: www.iabilet.ro/bilete-judas-priest-firepower-la-bucuresti-31639/?utm_source=fbevent2
Judas Priest este cu siguranta una dintre legendele scenei metal internationale. Cu peste 40 de ani de activitate, cu un Grammy castigat pentru Best Metal Performance si cu ultimul material, Redeemer of Souls pe prima pozitie in US Billboard Top 200, Judas Priest tine in continuare stindardul sus dupa cele 4 decenii de activitate.
Formata la inceputul anilor '70 in Birmingham de catre K.K. Downing si Ian Hill, in '74 li s-a alaturat Rob Halford si Glenn Tipton astfel cristalizandu-se nucleul trupei. Dupa cateva incercari discografice precum Rocka Rolla si Sad Wings of Destiny, au urmat 4 albume care au transformat Judas Priest intr-o formatie etalon. Tot Judas a fost una dintre primele formatii care au popularizat hainele si accesoriile din piele in randul comunitatii metal. Anii '80 aduc deja maturizarea formatiei cu albume precum British Steel, Point of Entry, Screaming for Vengance si Defenders of the Faith. A doua jumatate a anilor '80 i-a gasit pe Judas Priest abordand o latura mai melodica a hard rock-ului cu albume precum Turbo si Ram it Down.
Totul a culminat cu Painkiller in 1990, album considerat de multi specialisti dar si fani ca fiind cheia de bolta a discografiei britanicilor.
In prezent, Judas Priest pregatesc un nou album care va fi lansat in prima parte a anului 2018.
In deschiderea britanicilor vor urca pe scena Battle Beast, Rhemorha si Carthagods.

Battle Beast

Battle Beast se reintorc la Bucuresti pentru inca un show memorabil. Infiintati in 2008, la doar 2 ani au castigat Wacken Metal Battle iar in 2012 au lansat albumul de debut, Steel.
A urmat un turneu alaturi de Nightwish iar apoi un nou album intitulat Battle Beast care le-a adus un alt turneu, de aceasta data alaturi de Sonata Arctica si Powerwolf.
In 2015 a fost lansat albumul Unholy Savior care a ajuns pe locul 1 in Finlanda. Tot in 2015 au ajuns la Bucuresti alaturi de Sabaton si Delain.
Anul trecut au scos cel mai nou material discografic intitulat 'Bringer of Pain' care la randul sau a ajuns pe prima pozitie in topul din Finlanda.
In momentul de fata Battle Beast inseamna:
Noora Louhimo - Voce
Pyry Vikki - Tobe
Joona Bjorkroth - Chitara, Voce
Juuso Soinio - Chitara
Eero Sipila - Bass, Voce
Janne Bjorkroth - Clape, Voce
www.facebook.com/battlebeastofficial/
www.youtube.com/watch?v=8lKYdrL-AAw