REPLICA VEDETELOR: Dana Savuica, Oana Cuzino si Simoana Patruleasa s-au intrecut in ochelari Gucci la Optik Gallery din Mall Jolie Ville, Baneasa (Autoare: Cristina Cojucar)
In premiera pentru un magazin din Bucuresti, pe 24 mai 2018, a avut loc un eveniment monden cu tematica Gucci Day in cadrul caruia s-a prezentat colectia completa de ochelari Gucci de soare si vedere, in prezenta invitatilor speciali Dana Savuica, Oana Cuzino si Simona Patruleasa precum si a mai multor bloggeri si editori de reviste fashion din Bucuresti. Aproximativ 50 de persoane, clienti si colaboratori, s-au strans joi seara in magazinul Optik Gallery din Jolie Ville Baneasa pentru a sarbatori impreuna deschiderea magazinului de lux precum si prezentarea colectiei complete de ochelari Gucci. Acest eveniment a fost adresat persoanelor care se regasesc intr-un stil modern, exclusivist, accesul la cocktail facandu-se pe baza de invitatie. Participantii au avut ocazia sa vizioneze in premiera in Bucuresti colectia completa 2017-2018 a brandului exclusivist Gucci pentru rame de vedere si ochelari de soare. In cadrul evenimentului au fost prezentate peste 900 de piese din colectia Gucci precum si piese in editie limitata: Lady Gaga si Forever Hollywood. Gucci este lider de lux si de moda in cea mai inalta categorie de ochelari, ravnit in intreaga lume. Eclectic, romantic si contemporan, Gucci redefineste luxul secolului 21.
- Ochelarii nu mai sunt un dispozitiv medical, sunt un accesoriu definitoriu pentru tinuta. Brandul Gucci este trendsetterul mondial, locul 1 in lume pentru tot ce inseamna segmentul de accesorii fashion. Azi descoperim aici tot ce inseamna rame si ochelari de soare colectia 2018. Este un lucru imbucurator pentru locuitorii din zona Baneasaca nu mai este nevoie sa mergi la Milano ca sa poti viziona o colectie completa Gucci, le poti vedea aproape de casa ta si mai ales poti avea acces si achizitiona noile colectii la fel ca si italienii sau alte nationalitati iubitoare de fashion, ne-a declarat Cristina Dubinciuc, Ganeral Manager Optik Gallery, Jolie Ville Baneasa.

Sarpele Guccifer a iesit la promenada in magazinul din Jollie Ville

Pentru a atrage atentia asupra brandului, in vitrina Optik Gallery a fost amplasat un acvariu cu un sarpe piton, simbolul colectiei Gucci Garden. Imaginile vorbesc de la sine. Pe langa faptul ca beneficiaza de ochelari de calitate si lentile pe masura, in magazinul Optik Gallery clientii sunt consiliati cu privire la nevoile lor, fie ca este vorba despre lentile de contact sau ochelari cu lentile progressive sau lentile monofocale. Incercam permanent sa ne dezvoltam, sa ne instruim, pentru a oferi cele mai bune solutii de vedere pentru pacientii si clientii nostri. Si marcile de ochelari sunt variate, de la modele mai simple: E'block, Puma sau RayBan, dar de foarte buna calitate, pana la cele de lux: Gucci, Bottega Veneta, Pomellato, Alexander McQueen, Saint Laurent, Silhouette, Dolce&Gabbana si in curand si Cartier. Evenimentul de joi seara a fost unul incarcat de emotii si a marcat un moment important in existenta Optik Gallery, compania avand in plan deschiderea unui nou magazin in zona 1 Mai la sfarsitul anului 2018.