In perioada 1-3 iunie, la ParkLake Shopping Center copiii mai mici sau mai mari sunt asteptati sa le cunoasca pe tinerele Testoase Ninja. Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael vin in premiera in Romania si vor petrece trei zile amuzante alaturi de clientii centrului comercial.
In plus, jocuri video, face paiting, ateliere creative si o zona foto speciala completeaza distractia.

Parada Testoaselor Ninja si activitati pentru copii


In perioada 1 â€" 3 iunie, zilnic in intervalul orar 14:00 â€" 20:00, in ParkLake, copiii si parintii acestora sunt asteptati sa se distreze la atelierele creative, dar si in zonele special amenajate pentru ei cu ocazia venirii Testoaselor Ninja.
Astfel, participantii vor putea interactiona cu indragitele personaje si vor putea patrunde in universul acestora prin intermediul zonei Xbox si a zonei foto amenajate pentru ei, dar zi prin participarea la activitatile tematice.
La atelierele creative, cei mici vor putea realiza, folosind diverse materiale, propria masca, astfel incat sa se asemene Testoaselor Ninja.
In plus, vor invata cum sa realizeze o replica in miniatura a personajelor preferate folosind tehnica origami, vor decora baloane verzi in tematica evenimentului, cu ajutorul hartiei creponate, si vor picta testoase din lut pe care le vor lua acasa. Iar pentru copiii curajosi, care vor sa fie asemeni personajelor preferate, se gasesc surprize destule la coltul de face painting.
De asemenea, zilnic in intervalul orar 16:00 â€" 17:00, tinerele Testoase Ninja vor defila in ParkLake, oferind un spectacol unic si o parada pe masura renumelui lor pentru publicul centrului comercial.



Distractia continua la Kiddo Play Academy


Copiii care vor sa continue distractia si dupa joaca alaturi de Testoasele Ninja, vor avea parte de inca o surpriza: tot pe 1 iunie, cel de-al doilea spatiu Kiddo Play Academy isi deschide portile pentru copiii din ParkLake. Situat la etajul 1 al centrului comercial, acesta este un loc de joaca cu un concept unic si inovator denumit EDUTAINMENT (educational entertainment).
Creat special pentru cei mici, noul spatiu se intinde pe o suprafata de aproximativ 1200 mp si are ca tematica natura, urmarind sa dezvolte abilitatile, talentele si cunoasterea copiilor prin joaca si experiente noi.
La inceput de iunie, copilaria este celebrata la ParkLake cu voie buna, activitati distractive si, cel mai important, cu personaje de poveste care au scris istorie pentru multe generatii de copii. Vino si tu sa te bucuri alaturi de Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael - Testoasele Ninja!
Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si programul complet gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.