In perioada 11-13 mai se va desfasura la Romexpo singurul targ de nunti al verii 2018, eveniment ce aduna sute de expozanti cu mii de rochii de mireasa, gama completa de costume de ceremonie, inele si verighete cu diamante si pietre pretioase pentru toate bugetele, sute de idei pentru decorul de nunta conform noilor tendinte. Viitorii miri au parte de oferte speciale pe toata perioada targului si pot beneficia de consultanta gratuita de la specialisti din toate colturile tarii.
In cadrul targului veti descoperi si o zona dedicata de Outlet cu rochii de mireasa la preturi mult reduse (500-1400 lei).
In deschiderea targului, vineri incepand cu ora 12, stilista Adina Buzatu prezinta cele mai noi tendinte in materie de costume de ceremonie. Locul modelelor va fi luat de vedete feminine din showbiz : Nico, Diana Dumitrescu, Giulia Anghelescu, Diana Bisinicu, Monica Rosu, Roxana Nemes, Oana Ionita, Iuliana Luciu, Geanina Ilies, Silvia Chifiriuc, Crina Matei si Ianna Novac vor defila intr-o prezentare inedita.
De asemenea, la targ va fi prezenta si Carmen Bruma care dupa ce a lansat programul de slabit Intra in rochia de mireasa”, de aceasta data vine cu o noua provocare pentru viitoarele mirese.
In cadrul unui concurs organizat impreuna cu Ghidul Miresei, vor fi selectate trei concurente ce vor slabi sub atenta ei supraveghere, intr-un program ce va dura 8 saptamani. Castigatoarea va intra in posesia unui premiu in valoare de 4000 euro ce consta in servicii medicale estetice oferite de Soma Clinic, schimbare totala de imagine oferita de Chic Salon, rochie de mireasa si o sedinta foto speciala oferite de Ghidul Miresei.
Detalii pe: http://www.targulghidulmiresei.ro/