Producatorul si artistul Naughty Boy face echipa cu Ray BLK si Wycleaf Jean si lanseaza impreuna All Or Nothing. Piesa face parte de pe al doilea album semnat Naughty Boy, care va fi lansat la finalul anului 2018.
Cu toate ca a anuntat ca a intrat in studio si lucreaza din greu cu nume precum Missy Elliot, Janet Jackson, Dua Lipa si John Newman, Naughty Boy mentine misterul si nu vrea sa confirme inca daca albumul va curpinde si piese cu artistii mai sus mentionati. Ramane sa descoperim cu totii la finalul anului.
Single-ul All Or Nothing este scris impreuna cu Ray BLK, Seinabo Sey, Wez, Plested si KIN si se remarca printr-un sound diferit fata de ce am fost obisnuiti din partea artistului, prin influentele reggae si soul.
Naughty Boy a recunoscut ca isi dorea de foarte mult timp sa colaboreze cu Ray BLK- inca de cand a auzit-o prima data live- si in urma intalnirii lor in studio a luat nastere piesa All Or Nothing.
Artistul considera ca piesa vine ca un manual de iubire de sine si vorbeste despre felul in care ajungem sa neglijam insinctele atunci cand avem un sentiment indoielnic cu privire la o persoana din viata noastra. Pentru a transmite cat mai bine acest mesaj, Naughty Boy a introdus influentele reggae.
- Ajungem cu totii intr-un punct in care bunastarea noastra emotionala si mentala ar trebui sa vina pe primul loc si sa renuntam la toate relatiile toxice. Piesa este un reminder pentru toti cei care au uitat acest principiu, a declarat Ray BLK.