Artistii Teatrului National de Opereta si Musical Ion Dacian va asteapta in salile de spectacole si in luna mai, cu productii incantatoare. Solistii, orchestra, corul si baletul ne poarta prin calatoria fascinanta a muzicii de film si musical, dau viata operetei lui Johann Strauss in Liliacul, prind intr-un spectacol de gala cele mai frumoase operete romanesti si readuc pe scena cantecele dedicate femeii.

- 11 mai, de la ora 19:00 - Calatorie in lumea filmuluisi a musicalului - Sala Mare a Palatului National al Copiilor
Star Wars, Titanic, The Godfather, Harry Potter, Pirates of the Caribbean, Schindler's List, West Side Story, Le fantome de l'Opera, Evita, Notre-Dame de Paris, South Pacific - sunt doar cateva dintre celebrele teme din filme care vor fi cantate de solistii Operetei bucurestene.
Detalii despre spectacol si distributie: http://www.opereta.ro/spectacole/calatorie-in-lumea-filmului-si-a-musicalului/


- 13 mai, de la 19:00,- LILIACUL de Johann Strauss-fiul - Sala Mare a Palatului National al Copiilor
Fiecare punere in scena a celei care a fost supranumita regina operetei vieneze, opereta lui Johann Strauss, bucura iubitorii genului si umple salile de spectacole. Liliacul in interpretarea artistilor Operetei bucurestene este o incantare, o bucurie pentru public.
Detalii despre spectacol si distributie: http://www.opereta.ro/spectacole/liliacul/


- 20 mai, de la 18:30 - Gala Extraordinara a operetei romanesti - Sala Mare a Palatului Național al Copiilor
Buchetul celebrelor operete romanesti infloreste in interpretarea solistilor Teatrului National de Opereta si Musical Ion Dacian acompaniati de ansamblurile orchestra, cor si balet sub indrumarea dirijorului Lucian Vladescu. Nicicand nu a fost mai potrivit un asemenea regal muzical. Sarbatorim astfel Anul Centenar prin muzica romaneasca autentica. Traditia, cultura si folclorul se impletesc in operetele compozitorilor romani si sunt transmise mai departe, catre public, cu talent si daruire, de echipa Operetei bucurestene.
Detalii despre spectacol si distributie: http://www.opereta.ro/spectacole/gala-extraordinara-a-operetei-romanesti/


- 26 mai, de la ora 19:00 - Parfum de femeie - Sala Mica a Palatului National al Copiilor
Cand tenorii George Ionut Virban, Andrei Plesca, Bogdan Lupea si baritonul Alexandru Constantin se intalnesc in scena cu renumita soprana Bianca Ionescu - Ballo, prim-solista a Teatrului Național de Opereta si Musical Ion Dacian, ia nastere un spectacol muzical, ca un parfum - suav, delicat si, totodata, puternic. Parfum de femeie este o incantare pentru toti iubitorii de musical avand ca ingrediente cele mai cunoscute piese de dragoste acompaniate la pian de Alexandru Burca.
Detalii despre spectacol si distributie: http://www.opereta.ro/spectacole/parfum-de-femeie/


Biletele pot fi achizitionate online, pe www.startickets.rosi in reteaua de magazine Startickets.ro:
B-dul Tineretului Nr. 8 - 10, Casa de bilete a Palatului National al Copiilor, Bucuresti
Calea Dorobanti nr. 62, apt. 5
Mai multe detalii legate de spectacolele de la Opereta gasiti pe: www.opereta.ro

Parteneri: Agerpres, Evenimentul zilei, Capital, Sapte seri, Radio Romania Cultural, Romania Libera, DC News, Radar de Media, societateamuzicala.ro, mklasica.ro, eva.ro, ArtOut, Gradina Botanica Dimitrie Brandza”, Universitatea Bucuresti, goingout.ro, inoras.ro, iqool.ro.
Sponsori: Bucuria, ookee.ro.