Conferinta de Leadership Feminin The Woman a avut loc de curand la Cluj. Omul de televiziune Iuliana Tudor a fost prezenta in calitate de Speaker in fata a peste 600 de femei antreprenor si lideri din Romania.
Tema aleasa anul acesta - The Woman: Cea mai buna versiune a ta!- a dus-o cu gandul pe Iuliana Tudor la un subiect care a starnit un interes deosebit: Imperfect is perfect, in jurul caruia vedeta si-a creat discursul.
Am petrecut o zi tare frumoasa in compania celor 600 de femei prezente la Conferința The Woman! Multe emotii si bucuria de a cunoaste oameni noi cu povesti impresionante, spune Iuliana Tudor.
Anul 2018 va fi anul in care sarbatorim femeia lider, femeia mama, femeia antreprenor, femeia autentica. The Woman isi va atinge potențialul maxim prin implicarea reala in societate la nivel national si de ce nu, internațional, deoarece avem toate parghiile necesare sa facem acest pas, declara Madalina Hodorog, organizator The Woman.
De-a lungul edițiilor, femeia The Woman a devenit din ce in ce mai increzatoare, inspirand femeile de pretutindeni si dezvoltandu-se constant alaturi de o comunitate puternica.
Conferinta a inclus prezentari, dezbateri, workshopuri, Gala Premiilor The Woman si a oferit oportunitati de colaborare pentru participantii prezenti la eveniment.