Alexandra Radu este Mila, o printesa care si-a petrecut toata viata in spatele zidurilor castelului. Dornica de aventura, Mila va trai tot ce si-a dorit vreodata atunci cand il va intalni pe Ruslan. Impreuna il vor invinge pe maleficul vrajitor Chernomor si vor cunoaste iubirea adevarata.
Cristi Neacsu este Ruslan, un actor care isi doresste cu ardoare sa devina cavaler, si va juca rolul vietii lui salvand-o pe Mila din ghearele maleficului vrajitor Chernomor.
Ionut Ionescu este Fin, un vrajitor care a luptat odata cu maleficul Chernomor, insa a fost invins si blestemat, ba, mai mult decat atat, si-a pierdut pentru totdeauna iubita.
Dar acum il va ajuta pe Ruslan sa o gaseasca pe Mila, cu speranta ca macar el va reusi sa rupa blestemul.
CRBL este Domnul Pisica, inteligent si cult â€" mai inteligent si mai cult decat multi oameni. El are in grija o biblioteca magica si un portal catre o lume de basm inchisa intr-un stejar imens. Misterios si nu tocmai vorbaret, detine multe secrete, printre care si esenta magiei. Este un maestru al Artelor Martiale si un bun cunoscator al culturii orientale.
Slabiciuni: Bucatile de hartie legate cu ata
Puncte forte: Abilitatea de a se transforma in monstru dupa pofta inimii
The Stolen Princess
Traducere romana: PRINTESA FURATA
Productie: Animagrad Studio (FILM.UA Group), Ucraina, 2018
Gen: animatie dublata in limba romana
Durata: 85 min.
Regia: Oleg Malamuzh
Scenariul: Yaroslav Voytseshek
Consultant scenariu: Egor Olesov
Din 16 martie 2018 in cinema in versiune dublata in limba romana
Povestea fermecatoare a frumoasei printese Mila, fiica regelui, de care se indragosteste chipesul trubadur Ruslan, dar care e rapita de un malefic vrajitor care vrea sa transforme dragostea dintre cei doi intr-o potiune magica.
Ruslan va trebui sa treaca peste toate obstacolele pentru a o aduce inapoi pe printesa ssi pentru a dovedi ca iubirea adevarata poate invinge magia.