Filmul Game Night (2018) - Jocul de-a detectivii, in regia lui John Francis Daley, si a lui Jonathan M. Goldstein ruleaza deja in cinematografele din Romania.
In distributie: Rachel McAdams, Jason Bateman, Kyle Chandler
Gen film: actiune, comedie, crima
Jason Bateman si Rachel McAdams fac echipa pe marile ecane din 2 martie in comedia Jocul de-a detectivii, regizata de John Francis Daley si Jonathan Goldstein, aflati deja la al doilea proiect dupa comedia de succes Vacanta cu peripetii, din 2015.
Max (Bateman) si Annie (McAdams) si-au facut un obicei din a participa saptamanal la jocuri nocturne tematice organizate impreuna cu grupul lor de prieteni.
Insa lucrurile devin din amuzante foarte palpitante cand Brooks, fratele lui Max, se gandeste sa organizeze o seara de rezolvare a misterului unei crime, in care sunt implicati pretinsi talhari si agenti federali.
Deci faptul ca Brooks este rapit intra in plan, nu? Prin urmare cei sase competitori sunt hotarati sa rezolve cazul si sa castige, iar totul pare foarte amuzant pana cand lucrurile incep sa arate prea mult a realitate.
De-a lungul unei nopti haotice, distractia este treptat inlocuita cu panica. Fara reguli, fara directie si fara idee cine mai participa la joc, cursa poate deveni cea mai tare aventura sau sfarsitul.