In cinematografele din Romania ruleaza deja filmul The Hurricane Heist (2018) - Cod rosu de jaf, in regia lui Rob Cohen.
Cu: Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten, Ralph Ineson
Gen film: actiune, thriller
Durata: 103 minute
Premiera in Romania: 09.03.2018
Pe coasta Alabamei urmeaza sa se infrunte doua forte ale naturii: un uragan de categoria 5 si dolarul american.
Suntem in anul 1992. O nefericita intorsatura a destinului face ca Bruce Ruthledge, vanator profesionist de uragane, sa-si piarda viata, lasandu-si cei doi fii, Will si Breeze, in voia sortii.
25 de ani mai tarziu, Will, acum meteorolog angajat la guvern, e pe urmele uraganului Tammy, cea mai puternica furtuna din istoria Statelor Unite, care se indreapta spre Gulfort, Alabama.
In timp ce localnicii sunt evacuati, oficialii pornesc intr-o cursa contracronometru pentru a distruge 600 de milioane de dolari in bancnote vechi inainte ca uraganul sa loveasca regiunea. Dar ei nu sunt singurii care au planuri cu acesti bani.
Foresight Unlimited si Entertainment Studios prezinta COD ROSU DE JAF, un thriller cu Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten si Ralph Ineson, regizat de Rob Cohen. Producatori: Moshe Diamant p.g.a., Christopher Milburn, Rob Cohen, Mark Damon, Michael Tadross, Jr., Danny Roth si Damiano Tucci, Karen Baldwin, p.g.a. si William J. Immerman. Scenariul e scris de Scott Windhauser si Jeff Dixon, dupa un story de Anthony Fingleton si Carlos Davis. Imaginea ii apartine lui Shelly Johnson.