www.libertatea.ro informeaza: Irina ex-Asia a apelat la o mama surogat? Multi si-au pus aceasta intrebare dupa ce fosta componenta a trupei ASIA a nascut-o pe Scarlett-Maria. Asta pentru ca vedeta a fost foarte discreta cu sarcina ei, lucru ce a dat nastere unor speculatii.
Irina ex-ASIA a nascut in luna februarie o fetita care va fi botezata Scarlett Maria. Vedeta a fost foarte discreta cu sarcina ei, astfel ca au fost multi care s-au intrebat daca nu cumva Irina ex-ASIA a apelat la o mama surogat.
Nu m-a intrebat nimeni daca sunt gravida, sincer. Eu n-am ascuns. Dar nu m-a intrebat absolut nimeni, niciun ziarist. Noi oricum nu suntem genul de cuplu care sa se duca la ziare sa spune…domne, vom avea un copil. Daca oamenii ma intrebau, le-as fi spus, n-ar fi fost niciun secret (…) S-a speculat ca am apelat la o mama surogat, dar nu e adevarat. Am fost foarte gravida. Am avut o sarcina foarte frumoasa, am avut noroc. Nu ma pot plange de absolut nimic”, a povestit Irina, la Vorbeste lumea”.
Irina Nicolae este casatorita cu Marius Vizer, presedintele Federatiei Internationale de Judo.