Intr-o conversatie este nevoie de cel putin doi Interlocutori. Se ia primul interlocutor, The Kryptonite Sparks, care marcheaza ingenios partea lor prin noul single. Acum urmeaza partea celui de-al doilea interlocutor - publicul, care este provocat la dialog prin muzica.
Make Love Not War! Fara certuri, fara grimase, fara a da proportii colosale unor mici neintelegeri. Cum rupi cercul vicios? Cu o cearta zdravana, dar concludenta si constructiva.
Rezultatul ultimelor explorari sonice, going back to basics, in dulcele stil clasic - 3 chords punk rocker, track-ul Interlocutor este compus de catre Razvan Diaconu si Rares Diaconu, care au lucrat la productie alaturi de Adrian Despot
The Kryptonite Sparks isi cauta interlocutori si a inceput pe 22 februarie, in Bucuresti, turneul Interlocutor. Baietii vor ajunge pe parcursul a cateva saptamani in 11 orase, din Timisoara in Constanta si din Cluj in Craiova.
Dar pana atunci, interlocutorii sunt asteptati pe www.thekryptonitesparks.com, unde TKS a pregatit multe surprize, premii si exclusive merchandise.
Razvan Diaconu - Guitars / Vocals
Rares Diaconu - Bass / Vocals
Razvan Anton - Drums