Povestea parfumurilor Pantheon Roma

Renasterea italiana a fost una dintre cele mai frumoase perioade istorice. Reproducerea frumusetii umane a fost tema centrala a acestei perioade artistice, iar acesta este si scopul casei Pantheon Roma: acela de a aminti omului modern ca exista mereu un mod de a visa, cautand frumusetea si dragostea. Colectia de parfumuri pe care o semneaza Pantheon Roma spune povestea de dragoste dintre celebrul pictor Raffaello Sanzio si Margherita, fiica unui brutar din Roma, intr-o lume a prejudecatilor.
Povestea de dragoste eclectica dintre cei doi atat de nepotriviți din punct de vedere social incepe atunci cand Raffaello Sanzio a fost chemat la Roma de catre Papa pentru a-i picta apartamentele. Se indragosteste iremediabil de Margherita, fiica unui brutar din districtul Trastevere, supranumita de biografii artistului drept La Fornarina. Dragostea interzisa ii va aduce, intr-un final, sfaraitul.
Sfarsitul povestii este unul tragic. Raffaello este inmormantat in Pantheon, fiind singurul artist care a primit o astfel de onoare, iar Margherita se inchide intr-o manastire din apropiere pentru a fi aproape de el, ca o declaratie a dragostei sale eterne pentru el.
Brandul Pantheon Roma a transformat povestea de dragoste intr-o colectie de parfumuri care evoca fiecare personaj si fiecare loc al povestii, ajungand sa lanseze parfumul Cosi Blu, aroma cerurilor secolului al XVI-lea.
De ce era acel cer atat de captivant pentru artistii renascentisti? Raspunsul il da chiar Casa Pantheon in cel mai nou parfum care isi doreste sa caute viziunea verticala dintre divin si terestru, dintre pamant si cer, dintre natural smistic. Cu note lemnoase, de scortisoara, absint si flori albe, Cosi Blu imprima pielii o fragezime aparte, un misticism si un compliment rafinat. Un siaj delicat care invita la intimitate, la delicatete, la reflectare.
Parfumurile Pantheon Roma ce descriu personaje si locuri din aceasta poveste de dragoste impresionanta se gasesc in exclusivitate in magazinele Elysee.