LUST este prin definitie o viziune despre viata. Noul brand dedicat barbatilor este un nume nou pentru costumul barbatesc ready to wear. LUST reprezinta forma moderna de lux presarata cu mici elemente de opulenta si rafinament, imbinate perfect pentru a exprima emotiile detinerii controlului asupra propriilor alegeri.
Evenimentul de lansare al brandului LUST a avut loc pe data de 13 februarie si a fost gazduit de Regal Ballroom. Au raspuns pozitiv inviatiei vedete precum: Tuncay Ozturk (fostul sot al Andreei Marin), Calin Geambasu, Florentina Opris, Roxana Marcu, Noemi Mitoseru, designerul Florin Burescu, bloggeri si reprezentati ai presei. Gazda evenimentului a fost Mihai Mitoseru.
LUST este un brand barbatesc inspirat de dorintele femeii elegante, hotarate si sofisticate. O noua interpretare a costumelor si accesoriilor barbatesti. In conceptia LUST, costumul barbatesc este un omagiu adus femeii moderne si puternice careia i se asorteaza un barbat la fel de puternic care nu se ascunde in spatele unor haine, ci sa isi demonstreza valoarea fara nici un fel de obstacol.
Tot ce presupune LUST, de la imagini si videoclipuri de prezentare pana la ideea unui brand pentru barbati ca omagiu adus nevoilor feminine, iau nastere din activitatea echipei conduse Octavian Iacob.
LUST te invita sa dai vietii tale sensul potrivit, neuitand de condimente precum: eleganta, senzualitate, erotism si rafinament.
LUST a fost conceput avand ca baza conceptul de libertate. Libertatea in exprimarea sentimentelor si trairilor intense, dintre un barbat si o femeie, chiar daca acestea sunt poate subiecte Taboo, greu de exprimat, chiar si in viata de cuplu. Dam o nota de erotism si libertate in imaginea barbatului cu personalitate si siguranta pentru dorintele lui.”, a declarat Octavian Iacob fondatorul brandului LUST.
Colectia de lansare a brandului LUST contine 8 modele realizate 80% lana si 20% poliester si este disponibila pe site-ul www.lust-romania.ro.
Parteneri eveniment: Vitamin Well, Domeniul Bogdan, Serendipity - Atelier Design Floral, Lensa, Taboo Boys, Bby, CerisDent, Dasdem Clinic, Leonidas, Taboo Beauty Center, Davidoff, Racari PUB, Maschio Dei Cavalieri, TouchStudio, 18 by Embassy, Palatul Noblesse, Amber Gardens.