In curand, in cinematografele din Romania va rula filmul Pentru toti banii din lume - All the Money in the World (2017).
Regia: Ridley Scott
In distributie: Mark Wahlberg, Michelle Williams, Charlie Plummer, Christopher Plummer
Gen film: crima, drama, mister, thriller
Durata: 132 minute
Premiera in Romania: 02.02.2018
Pentru a-si recupera fiul, Gail are o singura solutie la dispozitie: sa-l convinga pe bunicul miliardar (Christopher Plummer) sa plateasca rascumpararea. Atunci cand Getty senior refuza, Gail incearca din rasputeri sa-l convinga, pe masura ce infractorii care i-au rapit fiul devin din ce in ce mai brutali si imprevizibili.
In timp ce viata fiului sau este amenintata, Gail se aliaza in mod surprinzator cu Fletcher Chase (Mark Wahlberg), omul de incredere al batranului Getty. O cursa pe viata si pe moarte Pentru toti banii din lume demonstreaza ca in viata conteaza fiecare alegere, iar atunci cand lupta se da intre iubire si bani, exista o singura optiune cu adevarat valoroasa.
Rapirea adolescentului John Paul Getty al III-lea (Charlie Plummer) are un efect devastator asupra mamei sale, Gail (Michelle Williams).
Un film inspirat din fapte reale, Pentru toti banii din lume ii aduce pe marile ecrane din 2 februarie pe: Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg, sub indrumarea legendarului regizor Ridley Scott.