Cu cat este mai frig, cu atat ne este mai greu sa alegem hainele pe care sa le imbracam. Frigul ne limiteaza alegerile, iar uneori suferim atat de mult din cauza lui incat suntem tentate fie sa nu mai iesim din casa, fie sa adaugam atat de multe haine pe noi, incat devenim de nerecunoscut. Lasand gluma la o parte, poate nu stiati, dar este dovedit stiintific ca femeile sunt mai sensibile decat barbatii in fata frigului, resimtindu-l cel mai puternic la extremitati, maini si picioare.

Colantul gros din dulap trebuie scos

Cand vine vorba de picioare, Diamond by Adesgo este expertul, in cei peste 90 ani castigand increderea femeilor de toate varstele. Produce o gama larga de dresuri cu diferite texturi potrivite pentru orice anotimp, gata sa multumeasca si cele mai exigente gusturi.
Pentru sezonul rece, niciunei femei nu trebuie sa-i lipseasca din garderoba o pereche de dresuri de peste 100 DEN pe care sa le poata purta cu o fusta sau cu pantaloni. Cotton Maillot 100 DEN este must have-ul sezonului rece, avand o textura comoda, placuta la atingere si foarte densa. Este creat dintr-un amestec de bumbac care lasa pielea sa respire dar o si protejeaza de frig, precum si un dram de lycra pentru a-si mentine forma elastica. Imbraca delicat si elegant piciorul, dand o linie delicata siluetei tale.
Nu uita sa fii tu insati in orice anotimp si sa porti ce te reprezinta cu adevarat!