Casa spaniola de cosmetice premium MIRIAM QUEVEDO este prezenta de cativa ani pe piata romaneasca, in magazinele Elysee. Cunoscuta deja pentru performantele gamelor adresate ingrijirii tuturor tipurilor de par, in care Miriam a investit ani lungi de cercetare si ingredienti valorosi pentru ca formulele sa-si merite renumele.
Numele brandului Miriam Quevedo Mediterraneum provine de la fondatoarea sa, Miriam Quevedo si din legaturile evidente cu regiunea mediteraneana.
Produsele cu caviar Miriam Quevedo au fost lansate recent, intr-un party exclusivist, la parfumeria Elysee de pe Calea Victoriei.
Ideea lui Miriam Quevedo a fost de a lansa o noua linie de ingrijire pentru: fata, corp si par utilizand ingrediente active inovatoare, de cea mai inalta calitate si concentratie, de inalta tehnologie, eficiente si care sa aiba efect la nivel mondial.
Unul dintre ingredientele-cheie al produselor Miriam Quevedo premium este extractul de caviar ingredient de lux, inclusiv in ingrijirea parului.
Ca e vorba de piele sau de par, atat de importante pentru imaginea femeii, Miriam foloseste tehnici intensive anti aging cu ajutorul unor ingrediente valoroase extrase din amestecuri botanice organice (uleiuri, ape florale), al peptidelor de ultima generație (high-tech), dar si al unora dintre cele mai sofisticate adaosuri - ulei de caviar alb, aur de 24K, platina si diamante. Si obtine avansate si eficiente cosmetice moleculare.

Extreme Caviar Kit de la MIRIAM QUEVEDO

Kit-ul Extrem Caviar contine samponul pentru par dificil (50ml), masca Hydra Pure (50ml) si tratamentul Elixir Precious (5ml). Kit-ul include de asemenea o gentuta pentru cosmetice si un turban pentru uscarea parului. Produsele sunt ambalate intr-o cutie de prezentare alba.

White Caviar Kit de la MIRIAM QUEVEDO


Kit-ul White Caviar contine samponul Hydra Pure (50ml), masca Hydra Pure (50ml) si tratamentul Elixir Precious (5ml). Kit-ul include de asemenea o gentuta pentru cosmetice si un turban pentru uscarea parului. Produsele sunt ambalate intr-o cutie de prezentare alba.