Downsizing (2017) - Downsizing. Mini-oamenii, in regia lui Alexander Payne, ce ii are in distributie pe actorii Matt Damon, Christoph Waltz, Hong Chau, Kristen Wiig, Rolf Lassgard, va rula in curamd la cinematografele din Romania.
Gen film: comedie, drama, SF
Ajusteaza gen 2 voturi
Durata: 135 minute
Premiera in Romania: 12.01.2018
Ce se intampla cand, in incercarea de a gasi o rezolvare la problema suprapopularii planetei, oamenii de stiinta norvegieni descopera o modalitate de a micsora oamenii pana ajung la 13 cm inaltime, omenirea avand la dispozitie 200 de ani pentru a face tranzitia completa la o lume in miniatura.
Oamenii isi dau seama cati bani le raman in plus daca aleg sa traiasca in mini-versiunile lor, asa ca, pusi in fata unei promisiuni pentru o viata mai buna, Paul Safranek (Matt Damon) si soția lui, Audrey (Kristen Wiig), se hotarasc sa lase in urma existenta stresata din Omaha pentru a se micsora si a se muta intr-o comunitate populata numai de mini-oameni. Dar aceasta alegere va avea consecinte care le vor schimba viata pentru totdeauna, si acestea nu vor fi deloc miniaturale.